Βαθμολογία

"Δεν φεύγει ούτε με 95 εκατομμύρια ο Στρόοτμαν"

O Κέβιν Στρόοτμαν δεν πουλιέται, ούτε με 95.000.000 ευρώ! Αυτό δήλωσε ξεκάθαρα ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, ο οποίος σε συνέντευξή του στο "BBC", θέλησε να κόψει τον βήμα των υποψήφιων μνηστήρων για τον Ολλανδό, συμπεριλαμβανομένης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Έχω ήδη πει στον Τύπο να μην χαλάνε χαρτί, δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να πουλήσουμε τον Κέβιν. Δεν πρόκειται να συμβεί. Όταν κάποιος σε καλεί και σου λέει πως θέλει έναν παίκτη σου, ακούς.

Είμαστε επιχειρηματίες, κάνουμε συναλλαγές. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θέλουμε να τον πουλήσουμε. Ούτε καν για μία πρόταση 95.000.000 ευρώ.

Τα χρήματα μπορεί να μετρούν για άλλους, όχι όμως για μας. Το σημαντικό δεν είναι να κάνουμε έναν τόνο από χρήματα. Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία μεγάλη ομάδα μέσω της σταθερότητας", δήλωσε χαρακτηριστικά το αφεντικό των "τζαλορόσι".

Εν τω μεταξύ, τρεις ημέρες μετά το ντέρμπι στο Τορίνο ο Άντεμ Λιάιτς δεν έχει ακόμα "χωνέψει" τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τη Γιουβέντους, και με δηλώσεις του υποστήριξε πως και τα τρία γκολ της πρωταθλήτριας Ιταλίας ήταν αντικανονικά.

"Θα ήμουν ευτυχισμένος αν στο τέλος της σεζόν παίρναμε το σκουντέτο. Θα προσπαθήσουμε αλλά μετά το παιχνίδι της Κυριακής καταλάβαμε ότι δεν εξαρτάται αυτό μόνο από εμάς...

Παίξαμε πολύ καλά, πετύχαμε δύο γκολ αλλά δεχτήκαμε τρία που κανένα τους δεν ήταν κανονικό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό οπότε καλύτερα να κλείσουμε εδώ αυτό το κεφάλαιο".