Βαθμολογία

Τα Βούναινα δύσκολα προκρίθηκαν στην παράταση

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν αυτό στα Βούναινα με αντίπαλο την πολύ καλή Νεάπολη. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην εκπνοή της παράτασης για να μπορέσουν να κερδίσουν την μαχητική Νεάπολη με σκορ 2-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς έληξε στην κανονική διάρκεια ισόπαλο 0-0, στα πρώτα λεπτά της παράτασης η Νεάπολη σημείωσε το πρώτο γκολ και λίγο αργότερα ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι. Στο δεύτερο 15λεπτο και συγκεκριμένα στο 119’ τα Βούναινα πήραν την πρόκριση. Στο ξεκίνημα του αγώνα, μπήκα δυνατά οι γηπεδούχοι που πίεσαν για το γκολ, χωρίς όμως να κάνουν κάποια αξιόλογη φάση.

Η Νεάπολη έπαιξε περισσότερο συντηρητικά και προσπαθούσε να βγαίνει στις αντεπιθέσεις. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της Νεάπολης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο πολύ δυνατή.

Στο 50’ ξέφυγε ο πολύ καλός Παπαχρήστος από την άμυνα, έκανε ένα όμορφο σουτ και απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας. Στο 65’ για τους γηπεδούχους μετά από κεφαλιά – πάσα του Τσαπράζη πήρε την μπάλα ο Τσιάτζιος ο οποίος έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ! Στο 7- ξέφυγε ο Λαζαρίδης, βγήκε ο Μπατζιόλας και μπλόκαρε πριν σουτάρει.

Στο 75’ σέντρα του Βράνα, κεφαλιά ο Ζαφειράκης, απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας για τα Βούναινα. Στο 85’ φάουλ του Τσαπράζη, παράλληλη πάσα, κεφαλιά του Σάλτας πάνω στην γραμμή, δεν μπόρεσαν σκοράρουν Τριτόπουλος και Φαρμάκας. Στο 89’ ωραία πάσα του Παπαχρήστου από αριστερά έξω από την περιοχή στον Νόκα, αυτός σούταρε αλλά βρήκε το δοκάρι από την εξωτερική πλευρά.

Στο 95’ εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή ο Ζησάκης και 0-1. Στο 110’ ο Τσαπράζης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και έκανε το 1-1. Και στο 119’ φάουλ ο Τσαπράζης, πήρε την κεφαλιά ο Φαρμάκας, απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας, πήρε την μπάλα ο Τριτόπουλος και με ωραίο σουτ λύτρωσε την ομάδα του κάνοντας το 2-1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Νεάπολης έπαιξε από το 95’ χωρίς τον Συμεωνίδη, αφού δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα χάσει το ματς με τις Νέες Καρυές και δικαιολογημένα ήταν στεναχωρημένος.

Βούναινα (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης Γ., Ντουρουντάκης, Τριτόπουλος, Κωσταρέλλος (75’ Γκουντουμάνης), Φαρμάκας, Καραποστόλης Τ., Τσαπράζης Σ., Λεμονής (50’ Λαζαρίδης), Τσιάτζιος (90’ Χατζηλιάδης Κ.), Τσαπράζης Κ., Σάλτας.

Νεάπολη (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μπατζιόλας, Συμεωνίδης, Παπαευαγγέλου, Τασούλης, Μπουχλαριώτης, Σιγκούνης, Νόκας, Καραπέτσας (46’ Ζαφειράκης), Μητσιάκος (70’ Ζησάκης), Μπαμπαλιούτας (46’ Βράνας), Παπαχρήστος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος Α., Πατέτσος Γ., Καρδούλας Γ.