Βαθμολογία

Ματσάρα με νικητή τον πιο... μαχητικό!

Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της σεζόν έγινε στην Αμυγδαλέα, εκεί όπου ο Μαχητής Τερψιθέας κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα του τοπικού Αετού με το γεμάτο 4-3 και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Η ομάδα του Γιώργου Καμάκα αν και δυσκολεύτηκε επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο εν λόγω ζευγάρι, αν υπολογίσουμε ότι αγωνίζεται και μια κατηγορία πιο πάνω από εκείνη του Κώστα Τσώτσου.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 30', όταν ο Μεμάι με πλασέ μετά από σέντρα του Μαυρουδή έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 42' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Δημήτρης Παλιούρας για το 1-1.

Με το καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αετός έφτασε κοντά στο 2-1, όταν από ωραία σέντρα του Μαυρουδή Ι. ο Σιούτας Δ.Β. βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ, ο Παπαρσένος απέκρουσε ασθενώς, ενώ στην επαναφορά ο γκολκίπερ του Μαχητή σταμάτησε και το νέο σουτ του Μοσχοβίτη.

Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία και για την ομάδα της Τερψιθέας στο 55'. Ο Παϊτέρης αρχικά με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καραμπούζης με κεφαλιά την έστειλε άουτ.

Στο 65' ο Μαχητής κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Ο Δημήτρης Παλιούρας κέρδισε νέο πέναλτι, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Ραμπέλι ως τελευταίος αμυντικός. Αυτή τη φορά ο Τέρπος νίκησε αρχικά τον Παλιούρα, όμως οι αμυντικοί του Αετού είχαν διαφορετική άποψη, αφού από δικό τους λάθος η μπάλα επέστρεψε στα πόδια του επιθετικού του Μαχητή που έγραψε το 1-2.

Η ομάδα της Αμυγδαλέα παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο δεν το έβαλε κάτω και στο 75' ο Ευαγγελούλης μετά από σέντρα του Πολύζου ισοφάρισε σε 2-2.

Το τελευταίο 10λεπτο ήταν συναρπαστικό και στο 82' ο Μαχητής πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το σουτ του Παϊτέρη εκτός περιοχής,ενώ στο 85' ο Τσιώμης με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-4.

Το μόνο που κατάφερε τελικά η ομάδα της Αμυγδαλέας ήταν να μειώσει στο 90'+3' στο τελικό 3-4 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του  Ευαγγελούλη ύστερα από σέντρα του Ανδριανόπουλου.

Ο Μαχητής Τερψιθέας αφιερώνει την πρόκριση στον τερματοφύλακα Μόσιαλο που στο 30ο λεπτό έπαθε εξάρθρωση αγκώνα και αποχώρησε τραυματίας. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή του 15χρονου (γεννημένου το 1999) Παπαρσένου για λογαριασμό του Μαχητή και του 16χρονου Μεμάι από πλευράς Αετού.

Οι συνθέσεις

Αετός Αμυγδαλέας (Κώστας Τσώτσος): Τέρπος, Ραμπέλι, Παπακωστούλης, Μητράκας, Σιούτας Δ.Σ., Μαυρουδής Α., Πολύζος Α., Μεμάι (62' Ανδριανόπουλος), Μαυρουδής Ι., Μοσχοβίτης, Σιούτας Δ.Β. (55' Ευαγγελούλης).

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος (30' λ.τ. Παπαρσένος Α.), Αγγελής, Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Μάγγος, Τσούτσας, Καραμπούζης, Παϊτέρης, Τσιώμης (85' Παλιούρας Α.), Παλιούρας Δ., Σιαμαντούρας (80' Ζητούνης).

Διαιτητές: Σουλιώτης Ν., Βασιλός Αθ., Διαμαντής Χ.