Βαθμολογία

«Θύελλα» η Ελασσόνα και στο κύπελλο!

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ προκρίθηκε η ομάδα του Π.Ο.Ε. που πέρασε μέσα από την επίσης πολύ καλή ομάδα της Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου με σκορ 0-2. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και από τις δύο ομάδες με φάσεις αξιόλογες που ξεκίνησαν από πολύ νωρίς.

Έτσι στο 14’ ο Μητούλας έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Στο επόμενο λεπτό για τους φιλοξενούμενους ο Γκαμπέτας με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 20’ σουτ για τον Π.Ο.Ε. από τον Σισμανίδη, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 25’ ο Ματούλας για τους φιλοξενούμενους «ξύπνησε» το Ελευθεροχώρι, μιας και το σουτ που έκανε δυσκολεύτηκε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας. Στο 30’ ένα όμορφο σουτ του Ξεφτέρη έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 35’ ο Καραμάνος πλάσαρε μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 42’ σουτ για την γηπεδούχο από τον Νταμπλή η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 44’ ο Τζίκας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε. Στο 50’ σημειώθηκε το 0-1, με πολύ όμορφο συνδυασμό Καραμάνου – Γκαμπέτα, η μπάλα πήγε στον Ντούφα, αυτός έδωσε την πάσα στον Ματούλα και την έστειλε στην απέναντι πλευρά με ωραίο τελείωμα.

Στο 65’ οι γηπεδούχοι προσπαθώντας για την ισοφάριση, βγήκε ο Ματούλας και με εκπληκτικό πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Τρία λεπτά μετά συνεχίζοντας την προσπάθειά τους οι γηπεδούχοι, σε γέμισμα του Λυμπίκη, πέρασε τους πάντες και με δυνατό πλασέ αστόχησε να σκοράρει.

Στο 72’ σουτ πάνω σε μαρκάρισμα, η μπάλα από τον Νταμπλή βρήκε στην ρίζα του Δόκου. Φτάνοντας στο 75’ έγινε και το 0-2 με πολύ όμορφο διαγώνιο σουτ του Γκαμπέτα. Στο 82’ σουτ του Γεωργάκη μέσα από την περιοχή, απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας.

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (Μπόρας Στέφανος): Γιαννάκος, Ντάμπλης, Γεωργάκης, Μητούλας, Λυμπίκης, Παππάς, Βαλιάκος Α. (80’ Βαλιάκος Μ.), Μήσιος, Ξεφτέρης, Γραμμένος, Σαπουνάς.

Π.Ο.Ε. (Γκανδρής Θανάσης): Γκουτζουρέλας, Μπαριγιάννης (75’ Παπαδήμος), Λόλας, Μπούσιας, Περτζιόνι, Σισμανίδης, Ντούφας, Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζίκας (80’ Αθανασέλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας Λ., Ζάχος Θ., Κουμάρογλου Δ.

Βάσω Γκατζούλη