Βαθμολογία

Την «γκρέμισε» από τον Κίσσαβο

Μεγάλη νίκη-πρόκριση πήρε ο Κίσσαβος Συκουρίου, που κέρδισε με σκορ 2-0 την Αστραπή Νέας Πολιτείας, παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Λάρισας, αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω από τον Κίσσαβο. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να επικρατήσουν μιας Αστραπής που έχασε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν παρουσιάστηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, σημειώθηκε στο 28’ όταν ο Αλεξανδρίδης έκανε ένα σουτ, το οποίο όμως πέρασε άουτ. Στο 42’ όμως ο Θεμελής κατάφερε να βρει στόχο και να βάλει μπροστά την ομάδα του, όταν με ένα πολύ δυνατό σουτ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του Κώστα Κουτσούκη.

Στο δεύτερο μέρος το Συκούριο πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 58’ ανεβάζοντας περισσότερο τις πιθανότητες να φύγει με την νίκη από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Γκανάτσιος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Αλεξανδρίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κιόρογλου, κάνοντας το 2-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Αστραπή θα μπορούσε να μειώσει και να μπει εκ νέου στο παιχνίδι, όταν κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Καλτσάς, αλλά απέκρουσε ο Μαλλιόπουλος.

Στην συνέχεια, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να χάνουν σωρεία ευκαιριών και το σκορ τελικά να μένει στο 2-0.

Κίσσαβος Συκουρίου(Κώστας Κουτσούκης): Μαλλιόπουλος, Κώτσιας Αντ.(71’ Καραποστόλης), Κάτσας, Γκανάτσιος, Τόπης, Νεμπεγλέρας, Κορδέλας, Θεμελής, Αλεξανδρίδης(78’ Βαρσάμης Θ.), Πικούλης(88’ Τζιούρας), Κώτσιας Ν.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Κιόρογλου, Ζαφειρούλης, Χασιώτης, Καψιώχας, Ψωμολιάς, Φλώρος, Μπατζέλας(65’ Σωτρίνης), Σουλτούκης, Αρσένης, Καλτσάς(82’ Τάτσιος), Κυριάκος.  

Γιώργος Μητσιούλης