Βαθμολογία

Μπορούσε να το τελειώσει και νωρίτερα…

Νίκη-πρόκριση με σκορ 2-1 πήρε ο Δολιχιακός το απόγευμα της Τετάρτης απέναντι στην Προοδευτική Βερδικούσιας, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΛ και κατά έναν τρόπο πήρε το αίμα του πίσω για την εντός έδρας ήττα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας από την ίδια ομάδα.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ σχετικά νωρίς στο παιχνίδι, όταν στο 22ο λεπτό της συνάντησης ο Γκόγκουρας με πλασέ έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Κώστα Καζάκη έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει ένα μεγαλύτερο σκορ και να σιγουρέψει το παιχνίδι, με τους Γκόγκουρα, Σουγλή Κ. και Παναγιώτου, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει και δοκάρι.

Ωστόσο, ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει πως όταν χάνεις ευκαιρίες, θα δεχτείς γκολ, κάτι που συνέβη και εδώ. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καφφέ, ο Μηνάς Σινάπαλος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έκανε το 1-1, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Τελικά, στο δεύτερο μέρος, ο Δολιχιακός κατάφερε να επιβεβαιώσει την υπεροχή του και να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 58’ ο Καϊμακάμης με πλασέ κατάφερε να κερδίσει τον Δαούλα και να γράψει το 2-1, που παρέμεινε μέχρι το τέλος, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα της Δολίχης.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Λικάι, Μπέλτσιος, Σκάντζος, Τριανταφύλλι, Σαπάκος, Σουγλής Στ., Παναγιώτου, Καϊμακάμης(80’ Κατσιαμήτας), Σουγλής Κ., Ράμμος, Γκόγκουρας(65’ Σουγλής Ζ.).

Προοδευτική Βερδικούσιας(Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Κατίνας, Στατήρης, Μούμος, Σινάπαλος Χρ.(10’ Οικονόμου Ν/Γ λ.τ.), Θάνος, Καφφές, Σινάπαλος Μ., Καρκατσέλας, Μιχαλές, Οικονόμου Ν/Α(65’ Ζάρρας, 70’ Παπαγεωργίου λ.τ.).

Γιώργος Μητσιούλης