Βαθμολογία

Το κυνήγησε και το πήρε με ανατροπή η Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Φαρσάλων βρίσκεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς κατάφερε να κερδίσει με ανατροπή και σκορ 3-2 την ομάδα των Νέων Καρυών, πραγματοποιώντας μια από τις εκπλήξεις της ημέρας, μιας και αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία από την ομάδα του Νίκου Βλαχούλη.

Οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν στο παιχνίδι που έγινε στην πόλη των Φαρσάλων, όταν στο 15ο λεπτό του παιχνιδιού ο Τσικρίκας έκανε το 0-1. Από εκεί και πέρα, το πρώτο μέρος, δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να παρουσιάσει, με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με νικήτρια την ομάδα των Νέων Καρυών.

Στο δεύτερο μέρος όμως, η εικόνα άλλαξε εντελώς, με το παιχνίδι να αποκτάει ρυθμό και να παίζεται καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 55ο λεπτό, όταν ο Τζερεμές με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, στο 72’ όταν σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Γκατζανά η μπάλα αρχικά χτύπησε στο δοκάρι, στην συνέχεια αποκρούστηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων, για να έρθει τελικά ο Κανάκης και να κάνει το 1-2.

Οι γηπεδούχοι, απείλησαν εκ νέου στο 76’ όταν ο Τζερεμές εκτέλεσε ένα κόρνερ, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα όμως η τύχη χαμογέλασε στην ομάδα του Βασίλη Κατσαούνη, που τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα, ο Τζερεμές έβγαλε μια σέντρα και ο Χριστοδούλου με γυριστό πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-2.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε φωτιά, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την νίκη επί ίσοις όροις στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το τέρμα που τους έδωσε την νίκη-πρόκριση στο 88’ όταν ο Μπουλάρι βρέθηκε έξω από την περιοχή και βλέποντας εκτός θέσης τον Παπαδογούλα, έπιασε ένα δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Βασίλης Κατσαούνης): Γκατζανάς, Σακάς, Μπουλάρι, Μουτκανάς Θ., Μουτκανάς Ευ., Ρούμπας, Θεοχάρης Γ.(56’ Θεοχάρης Β.), Θεοχάρης Κ.(73’ Κουτσικόπουλος Κ.), Τζερεμές, Τριανταφύλλου, Ψαρογιώργος(65’ Χριστοδούλου).

Νέες Καρυές(Νίκος Βλαχούλης): Παπαδογούλας, Αθανασίου, Γκούγκλας, Ζαχαριάς, Παπακωνσταντίνου, Κυριακάκης(46’ Κανάκης), Αετόπουλος, Χίος(56’ Περδίκης), Χουσενάι, Καλόγηρος, Τσικρίκας(46’ Παπαθανασίου).

Γιώργος Μητσιούλης