Βαθμολογία

Ωραία και εύκολα η Δήμητρα...

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες, η Δήμητρα Γιάννουλης προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας, επικρατώντας στο Ελευθεραί της τοπικής ομάδας με 3-0 στο ντεμπούτο του Αποστόλη Ευαγγέλου στην τεχνική ηγεσία των "πρασίνων". Η περσινή "νταμπλούχος" πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε εύκολα στην νίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 20ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Φατούρας βρήκε με χαμηλή διαγώνια πάσα τον Σπανό, το σουτ του τελευταίου όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το Ελευθεραί απάντησε στις ευκαιρίες στο 26', όταν ο Καβαδίας με ωραία κίνηση απέφυγε δύο αμυντικούς και σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 28' η Δήμητρα άνοιξε το σκορ με ένα φοβερό σουτ του Φατούρα, ο οποίος βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και "κεραυνοβόλησε" τον ανήμπορο να αντιδράσει, Μπακαρό.

Η ομάδα της Γιάννουλης έφτασε και σε δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 45ο λεπτό ο Μανάκας μπήκε από δεξιά στην περιοχή και σούταρε, ο Μπακαρός απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο Σπανός σε κενή ουσιαστικά εστία έγραψε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ελευθεραί δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικό. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε η Δήμητρα, η οποία κυριάρχησε χάνοντας αρκετές καλές ευκαιρίες και πετυχαίνοντας και ένα ακόμη γκολ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο 50' η Δήμητρα έφτασε πολύ κοντά σε 3ο τέρμα, αλλά ο Σπανός αστόχησε με πλασέ από την μικρή περιοχή, έπειτα από σέντρα του Κοταρέλα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία στο 75', όταν ο Γκαλγκανόπουλος που είχε περάσει αλλαγή δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, με την προσπάθεια του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μπακαρού.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 79ο λεπτό ο Πατσιωτός με μονοκόμματο πλασέ μετά από σέντρα του Πάσου.

Στο 87' ο Πατσιωτός λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως μετά από νέα σέντρα του Πάσου και έστειλε αυτή τη φορά την μπάλα πάνω στον γκολκίπερ του Ελευθεραί.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Αποστόλη Ευαγγέλλου στον πάγκο της Δήμητρας που ξεκίνησε με νίκη-πρόκριση στο κύπελλο και μάλιστα εκτός έδρας.

Οι συνθέσεις

Ελευθεραί (Γιάννης Μπάγκας): Μπακαρός, Αντωνόπουλος, Κατσαβριάς, Σαράντης, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ. (75' Τζορμακλιώτης), Ντάλλας, Ευαγγέλου (75' Καρβούνης), Καβαδίας, Ευστρατίου, Καραγιάννης (60' Φανίδης).

Δήμητρα Γιάννουλης (Αποστόλης Ευαγγέλου): Σαρακατσάνης, Νασιάκος, Μπαλαμώτης, Εμμανουήλ, Καλούσης (46' Αθανασίου), Θώμος, Φατούρας (61' Πάσος), Μανάκας (70' Γκαλγκανόπουλος),Πατσιωτός, Κοταρέλας, Σπανός.

Διαιτητές: Τσιτσιρίκας Α., Γκόγκος Η., Διαμάντης Θ.

*Θα ακολουθήσει φωτογραφικό ρεπορτάζ από το παιχνίδι

Αχιλλέας Ζαχαρούλης