Βαθμολογία

Απάντηση σε Λουτσιάνο

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Παναργειακού έκανε αρκετή υπομονή με τις συκοφαντίες και την χολή που βγάζει ο κ. Σόουζα μετά και την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα. Οι κατηγορίες του προς το Δ.Σ , δείχνουν μόνο πίκρα και τίποτα άλλο. Η διοίκηση της ομάδας προσπάθησε να λήξει το θέμα αυτό με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην μετέπειτα επαγγελματική πορεία του κ. Σόουζα (που παρεμπιπτόντως, η ιστορία έχει δείξει ότι δυσκολεύτηκε πολύ να παραμείνει σε ομάδα πάνω από 2 μήνες ως προπονητής!).

Σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θέλει μόνο την άνοδο, εκτός από τα θετικά αποτελέσματα, μεγάλο ρόλο παίζει και η εμφάνιση που κάνει η ομάδα και ο Παναργειακός στα τελευταία παιχνίδια με τον Παναρκαδικό ,την Κύμη και στο φιλικό με τον Ερμή Κιβερίου, δεν απέδωσε όπως θα έπρεπε. Με το συγκεκριμένο ρόστερ, ο Παναργειακός ,θα έπρεπε να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και όχι να ψάχνει τον χαρακτήρα του μέσα στο γήπεδο (κάτι που οφείλεται μόνο στον προπονητή).

Η διοίκηση και ο κόσμος του Παναργειακού ,θέλουν μόνο την άνοδο στην Β εθνική και κανένας δεν θα μπει εμπόδιο σε αυτό τον στόχο. Τα «απομεινάρια» της υποτιθέμενης διοίκησης του καλοκαιριού (Ιταλοί, Γκάμαρης, Ντε Σόουζα κλπ) τελείωσαν και ο Παναργειακός με νέο προπονητικό team βλέπει μόνο την πρώτη θέση!

Ο Παναργειακός Α.Π.Ο δεν θα επανέλθει στο θέμα αυτό, γιατί σκοπός του είναι ΜΟΝΟ η άνοδος στην Β Εθνική κατηγορία και δεν έχει χρόνο να απαντά σε κακόβουλες δηλώσεις, που χαλάνε το κλίμα στην ομάδα.Ευχόμαστε στον κ. Ντε Σόουζα, καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει».