Βαθμολογία

Τον αλλάζει…

Έχει παίκτες, άρα και επιλογές για να διαφοροποιήσει προς το καλύτερο τον Ολυμπιακό για τη συνέχεια των υποχρεώσεών του… Αυτές είναι κάποιες από τις σκέψεις του Μίτσελ για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Μίτσελ ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Στο διάστημα αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος ο Ισπανός τεχνικός έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε τομείς που κρίνει ότι πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα. Αυτό πρόκειται να συμβεί και με παίκτες οι οποίοι πρόκειται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής ακόμη και θέση βασικού σε πολλά παιχνίδια των ερυθρολεύκων. 

Ο παίκτης ο οποίος πρέπει να θεωρείται θα έχει σημαντικότερο ρόλο στην ομάδα είναι ο Φουστέρ. Ο Ισπανός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και σιγά-σιγά καλύπτει το χαμένο έδαφος στις προπονήσεις. 

Ο Φουστέρ μπορεί να προσφέρει πολλές βοήθειες… Μπορεί να παίξει το ρόλο που θέλει ο Μίτσελ, να κλείνει και προς τον άξονα για να βοηθάει τον σέντερ φορ. Μπορεί όμως να παίξει και στη θέση του Τσόρι, ο οποίος έμεινε στον πάγκο στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Μάλμε στη Σουηδία. 

Ο Εντινγκά αναμένεται να έχει σημαντικότερο ρόλο στην συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Καθαρός ανασταλτικός μέσος μπορεί να βοηθήσει αρκετά αμυντικά καλύπτοντας κενά που υπάρχουν. 

Η καλύτερη αμυντική λειτουργία της ομάδας, ειδικά στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ο λόγος που ο Σαλίνο θα φλερτάρει με τη θέση του βασικού. Ο Ομάρ είναι ένας παίκτης ο οποίος αμυντικά δεν είναι το ίδιο καλός με τον Βραζιλιάνο. 

Στο κέντρο της άμυνας, τώρα, ο Σιόβας δουλεύει για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Μίτσελ τον υπολογίζει και μάλιστα αρκετά και δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση ενός εκ των Μποτία ή Αμπιντάλ.