Βαθμολογία

Σίτιση με 2,6 ευρώ την ημέρα

Στα φοιτητικά εστιατόρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα παρέχεται δωρεάν καθημερινή σίτιση σε φοιτητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, βάσει των δικαιολογητικών που θα καταθέσουν, ενώ παράλληλα σίτιση με χαμηλό κόστος, 2,60 ευρώ τη μέρα (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό), θα παρέχεται και στους μη δικαιούχους.

Αυτό ανακοίνωσε η Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Μετά από επεξεργασία των δεδομένων των αιτήσεων χορήγησης δωρεάν σίτισης ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα στα Γραφεία της Φοιτητικής Μέριμνας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενημερώνουμε ότι η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, για παροχή δωρεάν σίτισης, θα ενεργοποιείται ταυτόχρονα, με την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών, στους φοιτητές, οι οποίοι εμπίπτουν στις ειδικές κατηγορίες και στους φοιτητές, των οποίων το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα του οικονομικού έτους 2014, δεν υπερβαίνει το ποσό των 13.500 ευρώ, προκειμένου για οικογένεια με ένα τέκνο και το ποσό των 15.000 ευρώ, για οικογένεια με δύο τέκνα.

Οι αιτήσεις των φοιτητών, οι οποίοι δεν εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες, θα εξεταστούν μελλοντικά, ανάλογα με το ύψος των διαθέσιμων πιστώσεων σίτισης. Οι αιτήσεις, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, υποβάλλονται έως και 31 Οκτωβρίου 2014.

Οι μη δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές μπορούν να σιτίζονται στα φοιτητικά εστιατόρια, καταβάλλοντας το ποσό των 2,60 ευρώ, ανά ημέρα. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό».

Πηγή: thessalianews.gr