Βαθμολογία

Στο 72’ η λύτρωση για το Μακρυχώρι!

Την Τρίτη το απόγευμα διεξήχθη ένα πολύ ενδιαφέρον και παράλληλα δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο του Παραποτάμου για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων που παρά το εργάσιμο της ημέρας βρέθηκαν σε κάθε πλαγιά του γηπέδου και είδαν ένα γειτονικό ντέρμπι που σίγουρα κράτησε μέχρι το φινάλε το ενδιαφέρον!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, και ο Παραπόταμος και το Μακρυχώρι παρουσιάστηκαν αρκετά καλοί μέσα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παραπόματος ήταν περισσότερο μαχητικός, έφτανε μέχρι την αντίπαλη εστία χωρίς όμως να μπορεί να βρει δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε περισσότερες στροφές ο Αετός και κατάφερε στο 72’ με τον πολύ μαχητικό Αργύρη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και έξω από την περιοχή με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Από φάσεις δεν έχουμε να αναφέρουμε, αφού δεν έγιναν. Καταγράψαμε στο 65’ μια ωραία φάση του Καρανίκα ο οποίος από αριστερά στη θέση του κόρνερ έκανε ένα ωραίο σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Το γκολ αυτό στο 72’ χώρισε τις δύο ομάδες δίνοντας τη νίκη – πρόκριση για τον Αετό και αφήνοντας την πικρία στην ομάδα του Παραποτάμου που πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μπορέσει να πετύχει κάποιο τέρμα.

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Ζυγοροδήμος, Γκουγκουλιάς, Κολοβός, Καρανίκας, Δαλακώνης, Παππάς, Τάκε, Κουκουτσέλος (67’ Σαϊτης), Καπετάνιος, Σερίφης (73’ Κίτσιος).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Καρκαντάς, Τίκος, Χρόνης, Καλπίας, Παυλόπουλος, Γκαραλιάκος (60’ Κανταρίνος), Αργύρης, Φουσίκας, Νικούλι (85’ Κιλούκος), Τέας (94’ Δάσσιας).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος Α., Αναστασίου Γ., Ζάχος Θ.