Βαθμολογία

Παράσταση για έναν ρόλο…

Αυτός είναι ο μοναδικός τίτλος που ταιριάζει στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Λάρισα 2012 και τον Φαλανιακό, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης για την 3η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με το επιβλητικό 2-6. Η ομάδα του Φεραίου Γιαννακού, ήταν καταιγιστική και είχε τον απόλυτο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο, μην αφήνοντας περιθώρια στους αντιπάλους της να κάνουν παιχνίδι.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Παζώλης δοκίμασε ένα σουτ για τους «κίτρινους» με την μπάλα να περνάει κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ ήταν ο Αλεξανδρής, με την μπάλα να καταλήγει στον Πανταζή που έπιασε μια κεφαλιά και στην συνέχεια ο Λιλολάρι από κοντά έγραψε το 0-1.

Στο 11ο λεπτό ο Λιλολάρι, δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με τον Σκέντζα να μαζεύει με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 16’ ο Φαλανιακός διπλασίασε τα τέρματα του. Συγκεκριμένα, ο Παζώλης με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Σέσι, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2 για τους φιλοξενούμενους, που έδειξαν από νωρίς να «καθαρίζουν» την υπόθεση πρόκριση.

Στο 24’ έγινε μια φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων με τον Λιλολάρι να σουτάρει, αλλά η μπάλα μετά από κόντρα σε αμυντικό κατέληξε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μανακούσιος με μακρινό σουτ έπιασε στον ύπνο τον Σκέντζα κι έκανε το 0-3 για την ομάδα της Φαλάνης. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δοκίμασε ένα σουτ από κοντά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 33’ ο Χριστιανίδης έκανε μια σέντρα-σουτ από αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παζώλης με σουτ σημάδεψε κι αυτός με την σειρά του το οριζόντιο δοκάρι του Σκέντζα. Στο 36’ ο Λιλολάρι με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Αλεξανδρή, που βγήκε τετ-α-τετ και έκανε το 0-4.

Στο 42’ και στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση των γηπεδούχων ο Τσιτσόπουλος με ατομική ενέργεια μείωσε σε 4-1 για την Λάρισα 2012. Στο 44’ ο Χριστιανίδης δοκίμασε ακόμα ένα μακρινό σουτ, με τον Σκέντζα όμως να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Φαλανιακός πέτυχε και πέμπτο γκολ, όταν ο Αλεξανδρής εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Σέσι έκανε το 1-5 από κοντά, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λιλολάρι δοκίμασε ένα σουτ στο 64’ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Τελικά, ο Σγουραλής στο 77’ κατάφερε να πετύχει και έκτο γκολ για τον Φαλανιακό, ενώ η Λάρισα 2012 μείωσε εκ νέου με τον Κίτσιο στο 85’ να διαμορφώνει το τελικό 2-6.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Σκέντζας, Φλώρος Ν., Γκόλτσος, Αγγελόπουλος(43’ Μπαστούνης), Φλώρος Παν.(72’ Φλώρος Φλώρος Βαλ.), Δόνος, Κίτσιος, Φλώρος Αντ.(46’ Σκέντζας Π.Δ.), Σκέντζας Ευ., Κίτσος, Τσιτσόπουλος.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Μιγδάνης(75’ Πουτσιάκας), Φραγκογούλας, Χριστιανίδης, Μανακούσιος, Πανταζής Γ., Λιλολάρι, Αλατάς, Σέσι, Παζώλης, Αλεξανδρής(61’ Σγουραλής), Βαρσάμης(46’ Κόκκινος).

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί: Τσακνάκη, Μακρής.