Βαθμολογία

Το πήραν στην παράταση οι γηπεδούχοι

Χρειάστηκε να φτάσει μέχρι την παράταση ο αγώνας ανάμεσα σε Αναγέννηση Καλοχωρίου και Προοδευτική Ανάβρας για να καταφέρουν οι γηπεδούχοι να πάρουν την νίκη-πρόκριση με σκορ 3-1, μιας και η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, έληξε με το ισόπαλο 1-1.

Η ομάδα του Γιώργου Κεραμάρη, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30ο λεπτό, όταν ο Σαμπάνης έκανε το 1-0, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Σαπουνά, που στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού έκανε το 1-1, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου τελικά κατάφερε στην παράταση να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ και να περάσει στον επόμενο γύρο. Συγκεκριμένα, στο 95’ ο Μπούνα κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Γαρυφαλλόπουλος μετουσίωσε σε γκολ, κάνοντας το 2-1. Στο 100’ οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως ο Μαρδάνης απέκρουσε το σουτ του Σαπουνά.

Έτσι, στο 116’ ο Σαμπάνης έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και στην προσπάθεια του ο Κατσούλης να διώξει την έστειλε άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του. Η ομάδα της Ανάβρας μπορεί να μην πήρε την πρόκριση στο παιχνίδι, ωστόσο το κέρδος της είναι οι εμπειρίες που πήραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Γιώργος Κεραμάρης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Β.(60’ Μπούνα), Έξαρχος, Λίτσιος, Βενέτης, Σαΐτης, Σπυρόπουλος, Τσιαντούλης(119’ Παπαγιάννης), Σαμπάνης, Γαρυφαλλόπουλος(115’ Παιδής).

Προοδευτική Ανάβρας(Άρης Πατσής): Λεμονής, Γεωργοβίτσας, Μαλλιάρας, Κατσιούλης, Γκόγκας, Κορδαλής, Μπερσί, Γάκης(70’ Κουρμπάτι), Βλάχος(70’ Ριζούλης), Φουσίκας(75’ Σαπουνάς), Σχοινάς.