Βαθμολογία

Υπόθεση ενός ημιχρόνου για τον Αχιλλέα

Μέσα σε ένα ημίχρονο ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να πάρει την νίκη-πρόκριση απέναντι στον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, το παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τρίτης για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, στον 1ο Όμιλο. Η ομάδα των Φαρσάλων, ήταν καλύτερη και κατάφερε να προκριθεί με σκορ 2-0, απέναντι σε έναν Ατρόμητο, που είχε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και έτσι αποχαιρετάει την διοργάνωση για φέτος.

Μόλις στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Σβερκούλης έβγαλε μια μπαλιά και ο Κομισόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στην συνέχεια, η ομάδα του Παναγιώτη Κορδαλή έχασε κι άλλες ευκαιρίες με τους Βούλγαρ, Σβερκούλη και Μπένο.

Τελικά, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό, ο Σβερκούλης με όμορφη κάθετη μπαλιά βρήκε τον Μπένο, που με ένα ωραίο αριστερό σουτ έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αχιλλέας πέτυχε ακόμα ένα γκολ, στο 68’ όταν ο Μπένος «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον Παυλόπουλο, με αυτήν να καταλήγει στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής της συνάντησης το ακύρωσε ως οφσάιντ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Βιλανάκη και Χατζηλιάδη, χωρίς όμως να πετύχουν κάποιο γκολ.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Παναγιώτης Κορδαλής): Κουτσουκέρας Ν., Πατσιούρας, Μακρής, Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Απ., Βότσης(70’ Κουτσουκέρας Θ.), Κομισόπουλος, Σβερκούλης(60’ Κατσανάκης), Τσιούλης, Γιαχνής(65’ Γιαχνής), Μπένος, Βούλγαρης.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Τσιφλίζογλου, Παπακώστας, Πλιάγκας, Βίλλης(46’ Παναγιώτου), Χατζηλιάδης, Μούμος, Αμαρλαριώτης(75’ Αντωνόπουλος), Χατζής, Βιλανάκης(65’ Ιλιάζι), Σαλγκάμης.