Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αλλαγές σε ημερομηνίες διεξαγωγής αγώνων

Από την Εκτελεστική Γραμματεία της Ένωσης έγιναν δεκτά διάφορα εμπρόθεσμα αιτήματα ομάδων για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής αγώνων τους, λόγω κοινωνικών εκδηλώσεων.

Παράλληλα, διάφορα άλλα αιτήματα σωματείων, για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής αγώνων τους, «ικανοποιήθηκαν» από την αλλαγή των προγραμμάτων των αγώνων των πρωταθλημάτων, λόγω της αναβολής της αγωνιστικής τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, ύστερα από την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για το θάνατο του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη.

Οι αλλαγές που επήλθαν είναι οι παρακάτω:

- Ο αγώνας Αμπελωνιακός _ Φαλανιακός θα γίνει το Σάββατο 11/10, αντί της Κυριακής 12/10 που είχε αρχικά οριστεί.
- Ο αγώνας Σμόλικας – Αχιλλέας θα γίνει το Σάββατο 11/10, αντί της Κυριακής που είχε αρχικά οριστεί.
- Το αίτημα της ομάδας Σμόλικας για μετάθεση του αγώνα Δόξα Βλαχογιαννίου – Σμόλικας από την Κυριακή 26/10 στο Σάββατο 25/10, «ικανοποιήθηκε» από την αλλαγή του όλου προγράμματος.
- Το αίτημα της ομάδας Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου για μετάθεση του αγώνα Όλυμπος Καρυάς – Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου από την Κυριακή 26/10 στο Σάββατο 25/10, λόγω κοινωνικής εκδήλωσης, έγινε δεκτό.
- Το αίτημα της ομάδας Προοδευτική Βερδικούσιας για μετάθεση του αγώνα της από την ερχόμενη Κυριακή, στο Σάββατο 11/10, λόγω κοινωνικής εκδήλωσης, «ικανοποιήθηκε» από την αλλαγή του όλου προγράμματος.
- Το αίτημα της ομάδας Αναγέννηση Πουρναρίου για μετάθεση του αγώνα της από την ερχόμενη Κυριακή στο Σάββατο 11/10, λόγω κοινωνικής εκδήλωσης, «ικανοποιήθηκε» από την αλλαγή του όλου προγράμματος.
- Η Εκτελεστική Γραμματεία έκανε ακόμη δεκτά 2 αιτήματα ομάδων για αλλαγές ημερομηνίας διεξαγωγής αγώνων. Έτσι, ο αγώνας Φλόγα Ευαγγελισμού – Μελιβοιακός θα γίνει το Σάββατο 11/10 το απόγευμα, αντί το απόγευμα της Κυριακής 12/10, αφού η ομάδα του Ευαγγελισμού χρησιμοποιεί σαν έδρα της το γήπεδο της Ελάτειας, στο οποίο την Κυριακή αγωνίζεται η Θύελλα Ελάτειας, και ο αγώνας Όλυμπος Καρυάς – Ιπποκράτης θα γίνει και αυτός το Σάββατο 11/10, αντί της Κυριακής 12/10, ύστερα από το αίτημα της γηπεδούχου ομάδας.