Βαθμολογία

Εκτός και ο Κονέ!

Ο Παναγιώτης Κονέ είναι το τελευταίο θύμα της κακοδαιμονίας που έχει πέσει στην Εθνική Ελλάδας, αφού αποκλείστηκε και εκείνος από τα προσεχή παιχνίδια με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία. 

Μετά τους Χολέμπας, Χριστοδουλόυπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τζαβέλλας, ο Παναγιώτης Κονέ είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας που δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. 

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της «γαλανόλευκης», ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ουντινέζε έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και ως εκ τούτου αποκλείστηκε από την αποστολή της «γαλανόλευκης». 

Πλέον δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η δουλειά του Κλαούντιο Ρανιέρι, αφού ο Κονέ ήταν ιδιαίτερα φορμαρισμένος και καλείται να βρει λύσεις για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. 

Όσον αφορά τον Χολέμπας, υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στους γιατρούς της Ρόμα και της Ελλάδας, με τους Ιταλούς να ενημερώνουν τους συναδέλφους τους πως ο διεθνής μπακ έχει οστικό οίδημα στον προσαγωγό και για αυτό δεν ήρθε στην Ελλάδα.