Βαθμολογία

«Δε θα φύγει η Media Markt…»

Δε διαψεύδει τα απανωτά λουκέτα που πλήττουν την λειτουργία και την εικόνα του Pantheon Plaza η ιδιοκτήτρια εταιρεία του γνωστού εμπορικού κέντρου της Λάρισας.

Διαψεύδει τo ενδεχόμενο να αποχωρήσει το μεγαλύτερο εμπορικό κατάστημά του, που είναι η Media Markt. Επί του ζητήματος πάντως η ίδια η Media Markt απέφυγε να τοποθετηθεί. Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, που έγινε με αφορμή ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κόσμος» της Λάρισας, έχει ως εξής:

«Σε σχέση με δημοσιεύματα που επικαλούνται ότι κατάστημα μεγάλης αλυσίδας πρόκειται να εγκαταλείψει το εμπορικό κέντρο, το Pantheon Plaza θέλει να διαβεβαιώσει ότι:

Οι πληροφορίες είναι απολύτως αναληθείς και ανακριβείς. Το Pantheon Plaza διατηρεί τη μακροχρόνια δέσμευση του στη Λάρισα και διαβεβαιώνει ότι το εμπορικό κέντρο δεν κλείνει.

Tο Pantheon Plaza διατηρεί τη συνήθη εμπορική του δραστηριότητά και ταυτόχρονα η διοίκηση εντείνει τις προσπάθειές της προκειμένου να διασφαλίσει ένα καλό μίγμα καταστημάτων για το εμπορικό κέντρο. Πρόθεση της εταιρείας είναι να εξαντλήσει όλα τα μέσα προκειμένου να αποδείξει την επιχειρηματική της αριστεία, αλλά και την αφοσίωσή της στην τοπική αγορά.

Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην τοπική αγορά, το Pantheon Plaza πληροί όλες τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές για να εξελιχθεί στο βασικό προορισμό των δραστηριοτήτων λιανικού εμπορίου, εστίασης & διασκέδασης, στην ευρύτερη περιφέρεια της Θεσσαλίας».

Πηγή: thessalianews.gr