Βαθμολογία

«Χτύπα ξύλο, είμαι καλά»

Ο Στίλιαν Πετρόφ αισθάνεται υγιής και απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του μετά από τρία παιχνίδια με τη νέα του ομάδα, Γουίτσαλ Γουόντερερς, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στα γήπεδα μετά την αναγκαστική του απόσυρση από την ενεργό δράση εξαιτίας της λευχαιμίας.

Ο Βούλγαρος πρώην ποδοσφαιριστής των Σέλτικ και Άστον Βίλα έμαθε τα δυσάρεστα νέα το 2012 και έναν χρόνο αργότερα αναγκάστηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Μετά την συμμετοχή του σε αρκετά φιλικά, αλλά και το αλησμόνητο προς τιμήν του παιχνίδι στο γήπεδο της Σέλτικ, ο 35χρονος μπόρεσε να βγάλει 90λεπτο και σιγά-σιγά βλέπει την φυσική του κατάσταση να βελτιώνεται.

Όπως όμως δήλωσε ο ίδιος, χρειάζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για την συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Είναι αρκετά ωραίο να αγωνίζομαι και πάλι σε ανταγωνιστικά παιχνίδια. Μου ήταν πολύ ευχάριστο που βγήκα στο χορτάρι και έπαιξα ένα κανονικό ματς. Αγωνίστηκα για 90 λεπτά και η φυσική μου κατάσταση γίνεται ολοένα και καλύτερη. Όμως δεν πρέπει να βιαστώ.

Όσον αφορά την θέση στην οποία αγωνίζομαι, πρέπει να παίζω εκεί που με χρειάζονται. Σε ένα παιχνίδι που κερδίζαμε 2-0, με μάρκαρε ξεχωριστός αντίπαλος κάθε δεκάλεπτο.

Ναι, μου ζητάνε αυτόγραφα και φωτογραφίες μετά τα παιχνίδια. Συναντάω πολλούς οπαδούς της Βίλα και μερικές φορές κάνουμε πολύ ωραίες συζητήσεις. Θα ξαναπαίξω την Κυριακή, αλλά δεν έχω ιδέα με ποιον αντίπαλο. Αναφορικά με τους οπαδούς μας, είναι πολύ θερμοί και συνεχώς δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα που μας δίνει ώθηση.

Όλα είναι εντάξει, χτύπα ξύλο. Απομένουν τρεις μήνες θεραπείας μέχρι να τελειώσω».

Πηγή: coppa.gr