«Γολγοθάς μοιάζει το πρόγραμμα για την ΑΕΛ με τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα έχει να δώσει αρχής γινομένης από την ερχόμενη εβδομάδα και πιθανότατα το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ. στο AEL FC ARENA με τον Βύζαντα Μεγάρων.
Η ΑΕΛ θα πρέπει να σταθεί «όρθια» και να επιβάλει από την πρώτη κιόλας μέρα ότι θα είναι το αφεντικό στην κατηγορία και πως θα είναι περαστική από τα… «αλώνια» της δεύτερης εθνικής.
Οι ημερομηνίες που θα αγωνιστεί η ΑΕΛ έχουν ανακοινωθεί, αλλά είναι κατά προσέγγιση μιας και εκκρεμούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Είναι ένα θέμα που «καίει» την διοίκηση και τον Κώστα Πηλαδάκη, αφού αναμένεται να μπει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ από τη συμφωνία αυτή.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η ΑΕΛ θα μπει στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων στη Β’ Εθνική κάτι που σημαίνει πως τα τηλεοπτικά παιχνίδια θα μεταδίδονται από το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι οι ακριβείς μέρες που θα γίνονται τα ματς μετά από αυτή τη διαφαινόμενη εξέλιξη. Πάντως είναι πολύ πιθανό να διεξάγονται παιχνίδια και Παρασκευή και Δευτέρα. Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να δείχνει και η ΕΤ 3 κάποια ματς με χρήματα μέσω του ΟΠΑΠ.
Του Χρήστου Γκατζούλη