Βαθμολογία

Πιστωτική σε συνταξιούχους από τα ΕΛΤΑ

Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεργασίας, που επιβραβεύει τους συνταξιούχους οι οποίοι έχουν επιλέξει να λαμβάνουν την σύνταξή τους κατ' οίκον από τα ΕΛΤΑ, αποφάσισε να υλοποιήσει η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, παρέχοντας μια σημαντική πιστωτική δυνατότητα, όταν αγοράζουν προϊόντα από συγκεκριμένη αλυσίδα σουπερμάρκετ.

Οι συμβεβλημένοι με τα ΕΛΤΑ συνταξιούχοι, μπορούν να προμηθευτούν από τις 25 Οκτωβρίου και αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων ΕΛΤΑ, την ειδική προνομιακή κάρτα «ELTA Club» με την οποία αποκτούν άτοκα πίστωση για τις αγορές τους από το δίκτυο των σουπερμάρκετ Mαρινόπουλος.

Η πίστωση θα φτάνει κατ' ανώτατο όριο το 50% της μηνιαίας σύνταξής τους και θα παρακρατείται, άτοκα, από το ποσό της σύνταξης του επόμενου μήνα. Με τον τρόπο αυτό θα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της εξάντλησης της σύνταξης πριν το τέλος του μήνα, ενώ η προνομιακή κάρτα δίδει τη δυνατότητα σε χιλιάδες συνταξιούχους που δεν έχουν, για οποιοδήποτε λογο, πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα, να ξεπεράσουν το πρόβλημα αυτο.

Τη σχετική σύμβαση υπέγραψαν ο Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ. Κωστής Μελαχροινός και ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος κ. Jerome Loubere.

Η διαδικασία απόκτησης της κάρτας ειναι απλή - απαιτούνται μονο τα στοιχεία της σύνταξης - και οι συνταξιούχοι θα κάνουν τις αγορές τους έχοντας μαζί τους την σχετική κάρτα και ένα αποδεικτικό ταυτότητας (Αστυνομική Ταυτότητα, διαβατήριο κλπ).

Σύμφωνα με τη συμφωνία τα σουπερμάρκετ προσφέρουν ειδικές τιμές για τους πελάτες άνω των 65 ετών και έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν στους κατόχους της κάρτας «ΕΛΤΑ CLUB» επιπλέον προνομιακές τιμές για τις αγορές με χρήση της κάρτας τους.

Πηγή: thessalianews.gr