Βαθμολογία

«Έχω κάνει λάθη, αλλά όχι τώρα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ξεκάθαρος. Δεν κρατά κακία στον Αρσέν Βενγκέρ για το μεταξύ τους επεισόδιο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Τσέλσι με την Άρσεναλ, αλλά παράλληλα δεν θεωρεί λάθος την ενέργειά του να τον σπρώξει!  

«Για να είμαι δίκαιος: Έχω κάνει λάθη στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι αυτή τη φορά», ήταν το σχόλιό του όταν ρωτήθηκε για το συμβάν και πρόσθεσε: «Απλώς είπα στο Βενγκέρ ότι δεν επιτρέπεται να βρίσκεται στην μεριά μας. Δεν θα απαντήσω άλλο για αυτό».

Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας του και τη νίκη με σκορ 2-0, είπε: «Νομίζω ότι η Άρσεναλ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι. Είχε την κατοχή, αλλά εμείς τις φάσεις. Χαίρομαι γιατί κερδίσαμε μια καλή ομάδα. Βέβαια, θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που δεν τελείωσαν το παιχνίδι με οκτώ παίκτες. Αν η φάση του Γουέλμπεκ δεν είναι κόκκινη κάρτα, τότε είναι... πορτοκαλί»!

Ερωτηθείς στη συνέχεια για το πρόβλημα τραυματισμού του Τιμπό Κουρτουά, που αναγκάστηκε να αντικατασταθεί, απάντησε: «Δεν είναι κάτι ανησυχητικό ο τραυματισμός του. Πήγε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους».