Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία για την έναρξη

Εβδομάδα πρωταθλήματος ξεκινά σήμερα για την ΑΕΛ. Η «Βασίλισσα» του κάμπου θα έχει στη διάθεσή της μία ολόκληρη εβδομάδα ακόμη για να προετοιμαστεί κατάλληλα και να είναι πανέτοιμη για το ματς την ερχόμενης Δευτέρας (13/10) στο άδειο Αλκαζάρ λόγω τιμωρίας να υποδεχθεί τον φιλόδοξο Απόλλων Καλαμαριάς. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και όλα φέτος στην Β’ Εθνική και η ΑΕΛ θα πρέπει να προσπαθήσει και να κάνει κατάθεση ψυχής ώστε με το τελευταίο σφύριγμα να έχει κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Σίγουρα οι πρεμιέρας κρύβουν πάντα παγίδες, πόσο μάλιστα όταν και το παιχνίδι θα γίνει δίχως την παρουσία κόσμου που ανέκαθεν ήταν κάτι που βοηθούσε την ομάδα. Παρόλα αυτά οι παίκτες είναι πεισμωμένοι (μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο στο πρώτο ματς) και θέλουν να φέρουν ξανά τα χαμόγελα στον κόσμο.

Η ΑΕΛ σίγουρα ευνοήθηκε από την παράταση της πρεμιέρας με τον τεχνικό Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να δουλεύει πολύ μαζί με τους συνεργάτες του για να φτάσει την ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο. Αρνητικό ήταν πάντως πως η ΑΕΛ τελικά δεν έδωσε κάποιο φιλικό παιχνίδι πριν την πρεμιέρα αφού αυτή τη στιγμή οι παίκτες της ομάδας δεν έχουν αποκτήσει έναν αγωνιστικό ρυθμό κάτι που πρέπει να γίνει σύντομα.

Παρόλα αυτά η ΑΕΛ είναι σε καλό επίπεδο από πλευρά ετοιμότητας και σημαντικό πως δεν υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Την Δευτέρα η πρώτη προπόνηση για τη νέα εβδομάδα είναι προγραμματισμένη στις 11 το πρωί και πιθανότατα την Τρίτη η ΑΕΛ θα επιστρέψει στο «σπίτι» της στα Δένδρα αφού όλα είναι πλέον έτοιμα! Σίγουρα αυτή η είδηση είναι η σημαντικότερη, είδαμε εξάλλου πόσο ταλαιπωρήθηκε πέρυσι η ΑΕΛ κάνοντας προπονήσεις σε ακατάλληλους χώρους και μη έχοντας μια σταθερή έδρα προπόνησης.

Χρήστος Γκατζούλης