Βαθμολογία

Μετρούν αντίστροφα στον Τύρναβο

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναμονής και προσμονής, από σήμερα ξεκινά (την Κυριακή είχε ρεπό) ο Τύρναβος να προετοιμάζεται για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Β’ Εθνικής (Βόρειος όμιλος) που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στην γειτονική Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.

Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το καλοκαίρι όταν ήταν στο στάδιο της προετοιμασίας. Από σήμερα το μεσημέρι το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το πρώτο παιχνίδι που έχει και το χαρακτήρα του Θεσσαλικού ντέρμπι.

Ο Τύρναβος με την ίδια πετυχημένη συνταγή που ακολούθησε και πέρυσι θα προσπαθήσει και φέτος να κάνει κάτι καλό και να είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της νέας χρονιάς. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και υπάρχει όρεξη για δουλειά και γενικά όλοι ευελπιστούν να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα στην Καρδίτσα.

Αγωνιστικά ο νεαρός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και αυτό είναι σίγουρα στα θετικά αφού θα έχει την πολυτέλεια να μπορεί αν επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Χρήστος Γκατζούλης