Βαθμολογία

Αγχωτική νίκη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Έβερτον. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν, λοιπόν, 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, πανηγυρίζοντας δεύτερη διαδοχική νίκη και ανέβηκαν βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Αυτός που άνοιξε το σκορ για την Γιουνάιτεντ ήταν ο πολυτιμότερος του αγώνα Άνχελ Ντι Μαρία, με τον Αργεντινό να σκοράρει στο 27' με ωραίο δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή. Η Έβερτον αντέδρασε από εκεί και πέρα, πίεσε και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έχασε πέναλτι με τον Μπέινς, το οποίο έβγαλε με εντυπωσιακή επέμβαση ο Ντε Χέα.

Τελικά, η υπεροχή των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς με την έναρξη της επανάληψης, αφού στο 55' ο Νέισμιθ με ωραία κεφαλιά, από σέντρα του Μπέινς, ισοφάρισε σε 1-1. Η χαρά της Έβερτον, όμως, κράτησε εφτά λεπτά, καθώς στο 62' ο Φαλκάο με κοντινό πλασέ, από ασίστ του Ντι Μαρία, έγραψε το 2-1, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Γιουνάιτεντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, ΜακΝέιρ, Ρόχο, Σο (71' Μπλάκετ), Μπλιντ, Βαλέντσια (79' Φελαϊνί), Ντι Μαρία, Μάτα, Φαλκάο (73' Γουίλσον), Φαν Πέρσι.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ (77' Μπράουνινγκ), Γιαγκέλκα, Στόουνς, Μπέινς, Μπάρι, Μπέσιτς, Πίναρ (63' Οβιέδο), ΜακΓκίντι (77' Όσμαν), Νέισμιθ, Λουκάκου.