Βαθμολογία

Η super-fit κυρία Λεβαντόφσκι

Ο σύζυγος της διαπρέπει εντός αγωνιστικών χώρων και είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο όμως και η ίδια η Άννα Λεβαντόφσκα είναι αν μη τι άλλο ένα εντυπωσιακό κορίτσι των σπορ.

Η σύζυγος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε κάθε λόγο χθες να είναι χαρούμενη καθώς ο διεθνής Πολωνός επιθετικός ήταν μεγάλος μαζί με τον Άριεν Ρόμπεν πρωταγωνιστής της άνετης νίκης 4-0 της Μπάγερν επί του Αννόβερο με τα δύο του γκολ. Και η πανέμορφη συμπατριώτισσα του ήταν στις εξέδρες της «Αλιάνζ Αρίνα» για να τον επιβραβεύσει με ένα πολύ καυτό φιλί.

Συνοδευόμενη από φίλους και φίλες της η κυρία Λεβαντόφσκα πέρασε  ένα ευχάριστο απόγευμα στο Μόναχο όπου η οικογένεια έχει μετακομίσει μετά από πολύχρονη διαμονή στο Ντόρτμουντ στη διάρκεια της καριέρας του συζύγου της εκεί με τη φανέλα της τοπικής Μπορούσια.

Η ίδια μεγάλο μέρος από τον ελεύθερο της χρόνο τον αφιερώνει στη γυμναστική και τα σπορ. Και πιο συγκεκριμένα στο καράτε  που είναι το αγαπημένο της και τα αποτελέσματα της «δουλειάς» της είναι κάτι παραπάνω από εμφανή στο σώμα της. Και μπορεί κανείς δικαιολογημένα να την χαρακτηρίσει ως μία super- fit κυρία.

Πηγή: onsports.gr