Βαθμολογία

Καραμπόλα με νεκρούς στην Εγνατία

Απίστευτη τραγωδία στην Εγνατία οδό το πρωί της Κυριακής (5/10) εκεί που μετά από καραμπόλα περίπου 40 αυτοκινήτων που προκάλεσε νταλίκα έχει ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον δεκαπέντε.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.30 στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη στο ύψος του χωριού Μέση νταλίκα προσέκρουσε στα προπορευόμενα αυτοκίνητα που κινούνταν με μικρή ταχύτητα λόγω των έργων που διεξάγονται στο οδόστρωμα.

Για άγνωστο λόγο ο οδηγός της νταλίκας δεν ήλεγχε την ταχύτητά του και έπεσε με δύναμη στο μπροστινό του αυτοκίνητο προκαλώντας ένα ντόμινο αφού συμπαρασύρθηκαν δεκάδες ακόμα οχήματα.

Άμεσα ξέσπασε φωτιά και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να σβήσουν την πυρκαγιά, αλλά και για να απεγκλωβίσουν τους παγιδευμένους οδηγούς.

Ένα άτομο ανασύρθηκε με εγκαύματα νεκρός, ενώ τρία ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους πριν προλάβουν οι άνδρες της πυροσβεστικής να τους προσεγγίσουν.

Την ίδια ώρα τέσσερις άνθρωποι είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ περισσότεροι από 15 έχουν υποστεί μικρότερους τραυματισμούς. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα και διεξάγεται μέσω της Παλαιής Εθνικής οδού Κοζάνης-Θεσσαλονίκης.

Πηγή: a-sports.gr