Βαθμολογία

Βιασμός κοριτσιού σε γραφεία της Χ.Α

Ντοκουμέντο - σοκ που βγάζει στη φόρα τα άπλυτα της ηγεσίας και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Έθνος της Κυριακής. Πρόκειται για ηχητικό απόσπασμα από μία ακόμη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Γιάννη Λαγού και στελέχους της Χ.Α. Πειραιά.

Σύμφωνα με προδημοσίευση στην ιστοσελίδα του Έθνους, ομολογούν μέχρι και βιασμό κοριτσιού στα γραφεία τους στη Σπάρτη που συγκαλύφτηκε, ενώ στρέφουν τα βέλη τους και κατά του "κονφερανσιέ Κασιδιάρη" και του "μ...κα Παππά.

Σε απόσπασμα ενός λεπτού που δημοσιεύει το site, ο Λαγός αναφέρει πως "αηδίασε" και "σιχάθηκε τη ζωή του". "Τί λαμόγια είναι αυτά που έχουμε μέσα;" ακούγεται να λέει.

"Ρε φίλε να σου πω κάτι; Μπορεί να ήμασταν με δύο δραχμές στην τσέπη πριν πέντε χρόνια, αλλά τουλάχιστον κοιμόμασταν ήρεμοι, είχαμε την αξιοπρέπειά μας" λέει ο ένας και ο άλλος απαντά ότι "τρελάθηκαν όλοι".

"Δώσε τους κάμερα, δώσε τους μικρόφωνο και να τρέχουν όλοι" αναφέρεται στην κουβέντα.

"Καλαμοιππείς" συμφωνούν στο τέλος.

Το ηχητικό ντοκουμέντο της εφημερίδας αποκαλύπτει την δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης, καθώς και τα δυο μέλη είχαν άμεση πρόσβαση στον αρχηγό, Νίκο Μιχαλολιάκο και πολύ καλή γνώση των εσωτερικών του κόμματος.  Σημειώνεται ότι ο Λαγός ήταν οδηγός και ασφάλεια του Μιχαλολιάκου, και ο Δεβελέκας τον διαδέχθηκε.

Πηγή: thessalianews.gr