Βαθμολογία

Μπρισίμης: «Με τον καιρό θα δείξουμε το αληθινό μας πρόσωπο»

Το Αβέρωφ διάγει την τρίτη του χρονιά στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία και από ότι φαίνεται θέλει όχι μόνο να σταθεροποιηθεί σε αυτήν, αλλά να είναι κι από τις ομάδες που κάθε χρόνο κάνουν την διαφορά τόσο στην βαθμολογία, όσο και με το ποδόσφαιρο που παίζουν.

Φέτος, το ξεκίνημα της ομάδας της πόλης μας, είναι ιδιαίτερα καλό, καθώς μέχρι στιγμής το «θωρηκτό» μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Προπονητής του Αβέρωφ και αρχιτέκτονας της φετινής προσπάθειας, είναι ο έμπειρος τεχνικός Βαγγέλης Μπρισίμης, που θέλει να χτίσει ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο θα παρουσιάζει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Μπρισίμη, δήλωσε τα εξής: «Φέτος, ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε βρει ακόμα τα πατήματα μας, όπως άλλωστε και όλες οι ομάδες. Πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί, θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και θα δείξουμε το αληθινό μας πρόσωπο. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα μέχρι στιγμής, αν και θεωρώ ότι στα παιχνίδια με Σμόλικα Φαλάνης και Φιλοκτήτη Μελιβοίας, δικαιούμασταν και κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Από εκεί και πέρα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ασταμάτητα και πιστεύω πως με τον καιρό η ομάδα θα ανέβει κι άλλο, τόσο αγωνιστικά, όσο και βαθμολογικά».

Γιώργος Μητσιούλης