Βαθμολογία

«Με Ντιέγκο Κόστα κόντρα στην Άρσεναλ»

Πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα προκριματικά του Euro 2016 υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Άρσεναλ για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Με τον Ντιέγκο Κόστα να έχει πάρει... εργολαβία την επίθεση των «μπλε» και να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια, «γεννήθηκε» το ερώτημα της πιθανής παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας στο ντέρμπι με τους «κανονιέρηδες» ελέω και των επικείμενων υποχρεώσεών του με την Ισπανία.

Η απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο, ήταν σαφής και ξεκάθαρη: «Τρία ματς σε μια εβδομάδα είναι πολλά, όμως θα τα βγάλει πέρα. Δεν πρόκειται να τον προφυλάξω επειδή έχει παιχνίδια με την εθνική ομάδα της χώρας του. Αν δεν παίξει απέναντι στην Άρσεναλ, θα είναι δικό μας πρόβλημα, όχι της Ισπανίας. Έχουμε σημαντικά ματς και τον χρειαζόμαστε. Ό,τι συμβεί τις ημέρες μετά το ντέρμπι με την Άρσεναλ, δεν έχει να κάνει με δική μου επιλογή, όμως καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες για οτιδήποτε συμβεί όταν πάει να παίξει με την εθνική ομάδα της πατρίδας του».