Βαθμολογία

Τίτλοι τέλους για Ντι Βάιο

Ο Μάρκο Ντι Βάιο λέει αντίο στο ποδόσφαιρο, με τον πρόεδρο της Μόντρεαλ Ίμπακτ να ανακοινώνει πως το τελευταίο παχνίδι του 38χρονου Ιταλού φορ θα είναι στις 25 Οκτωβρίου.

"Ό,τι ζητήσαμε από τον Μάρκο, το έκανε. Αποδέχτηκε όλες τις ευθύνες τους ρόλου του και με την ποιότητα και την εμπειρία του βοήθησε την ομάδα μας να βελτιωθεί", δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ομάδας του Μόντρεαλ, Τζόι Σαπούτο, ο οποίος έκανε γνωστό πως στις 25 Οκτωβρίου θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην καριέρα του ο Μάρκο Ντι Βάιο.

Από την πλευρά του ο έμπειρος φορ δεν έκρυψε την συγκίνητή του, μιλώντας για την απόφαση που πήρε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια: "Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτά που έκανα αυτές τις δύο δεκαετίες ως επαγγελματίας.

Το όνειρό μου ήταν να παίξω στα πιο υψηλά επίπεδα και τα κατάφερα. Τώρα θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στον τελευταίο μου μήνα ως παίκτης".

Σημειώνεται πως ο Ντι Βάιο έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Βερόνα, Μπάρι, Σαλερνιτάνα, Πάρμα, Γιουβέντους, Βαλένσια, Μονακό, Τζένοα και Μπολόνια, ομάδα της οποιάς τα χρώματα φόρεσε από το 2008 μέχρι το 2012 πριν μετακομίσει στο MLS.

O Ντι Βάιο αφήνει την ενεργό δράση μετά από 342 αγώνες στη Serie A και 142 γκολ σε επτά διαφορετικούς συλλόγους ενώ στο αμερικανικό πρωτάθλημα μετράει μέχρι τώρα 31 γκολ σε 72 αγώνες.