Βαθμολογία

Φακίτσας: «Το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων χρόνων»

Η Δόξα Βλαχογιαννίου, ήταν μια από τις ομάδες που πέρυσι κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, τόσο με το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε, όσο και με την βαθμολογική θέση που κατέλαβε με το τέλος του πρωταθλήματος. Φέτος, η ομάδα του Βλαχογιαννίου, παρουσιάστηκε το ίδιο δυνατή, έχοντας κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, μετρώντας 3 νίκες και μια ισοπαλία στις 4 πρώτες αγωνιστικές.

Ο προπονητής της ομάδας τα τελευταία χρόνια, κύριος Νίκος Φακίτσας, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, τόνισε τα εξής για την πορεία που κάνει μέχρι στιγμής η ομάδα: «Φέτος, κάναμε το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών, που η ομάδα αγωνίζεται στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, καθώς σε 4 παιχνίδια έχουμε συγκεντρώσει 10 βαθμούς. Η ομάδα κατάφερε να ενισχυθεί σημαντικά κατά τις τελευταίες εβδομάδες της μεταγραφικής περιόδου παίρνοντας ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το υλικό που έχουμε είναι καλό και θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Υπάρχει άγχος για την συνέχεια;

«Δεν έχουμε άγχος για την συνέχεια, καθώς όπως είπα έχουμε ποιοτικό ρόστερ και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Με την πορεία που κάνετε μέχρι τώρα, έχετε ως στόχο την υπέρβαση;

«Καμιά ομάδα δεν μπορεί να κάνει λόγο για το πρωτάθλημα, πέρα από αυτές που έχουν παίξει στις υψηλότερες κατηγορίες. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο».

Γιώργος Μητσιούλης