Βαθμολογία

Ποινές ΕΠΣΛ (3/10)

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

• Στη Δάφνη Γλαύκης για τη συμπεριφορά του προπονητή της στον αγώνα της 27/9 με αντίπαλο τον Κεραυνό Παραποτάμου, την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
• Στον Κεραυνό Παραποτάμου για τη συμπεριφορά οπαδών του μετά τη λήξη του αγώνα της 27/9 με αντίπαλο τη Δάφνη Γλαύκης, τη χρηματική ποινή των 100 ευρώ.
• Στον Αχιλλέα Φαρσάλων για τη συμπεριφορά των οπαδών του κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα της 27/9 με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό, τη χρηματική ποινή των 100 ευρώ.
• Απαλλάσσει την Α.Ε. Δήμου Νίκαιας για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της στον αγώνα της 27/9 με αντίπαλο τον Αετό Μακρυχωρίου.
• Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται την ανάκληση των δημόσιων δυσμενών κρίσεων της Δόξας Βλαχογιαννίου και της επιβάλλει την ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

• Στον προπονητή της Δάφνης Γλαύκης για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της 27/9 με αντίπαλο τον Κεραυνό Παραποτάμου, επιβάλλει την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (μέχρι την 12/10).
• Στον εκπρόσωπο της ομάδας Α.Ε. Δήμου Νίκαιας επιβάλλει την ποινή του αυτοδίκαιου αποκλεισμού εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, γιατί αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα της ομάδας του με τον Αετό Μακρυχωρίου (27/9), για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΙΓΓΛΕΖΟΣ Ι., Φαλανιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΡΑΚΑΝΟΣ Δ., Δαμασιακός, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΠΑΤΣΗΣ Σ., Σμόλικας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Ν., Αχιλλέας Φαρσάλων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΠΑΜΗΣ Ε., ΠΑΕ Δ. Πλατυκάμπου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Χ., Προοδευτική Ανάβρας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΟΛΩΝΑΣ Ε., Διογένης, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ Θ., Αναγέννηση Πουρναρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΠΙΝΙΑΡΗΣ Α., Ηρακλής Πλατανουλίων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ