Βαθμολογία

"Αισθάνομαι θυμωμένος"

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Παρτιζάν, Μάρκο Νίκολιτς, δήλωσε θυμωμένος για την απόδοση των παικτών του, ενώ παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Αστέρα Τρίπολης.

Αρχικά, δήλωσε: "Ευχαριστούμε για την υποδοχή εδώ στην Ελλάδα. Στην αρχή είχαμε καλή εμφάνιση, ανοίξαμε τον αγώνα και στο πρώτο τέταρτο είχαμε καλό ρυθμό. Δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ και δεν φταίει ο τερματοφύλακας. Από εκεί και πέρα έπαιξε ρόλο η νοοτροπία μας στο παιχνίδι. Θα εξαιρέσω μόνο λίγους παίκτες. Μετά από αυτό είχαμε 65 λεπτά για να αντιδράσουμε. Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Το ότι είχαμε απουσίες, δεν είναι δικαιλογία.

Αισθάνομαι θυμωμένος και δεν θα έπρεπε να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Εμείς προσπαθήσαμε να διορθώσουμε με τις αλλαγές την εικόνα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Οι παίκτες μας δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ο Αστέρας είχε κατοχή της μπάλας και γενικά κέρδισαν δίκαια. Φαίνεται ότι το σερί των νικών δεν μας επηρέασε θετικά. Ίσως χρειαζόταν κάτι τέτοιο, για να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε περισσότερο για να πάμε καλύτερα και στην Ευρώπη. Τώρα θα έχουμε λίγες μέρες να ξεκουραστούμε. Θα επιστρέψουν και οι παίκτες που έλειπαν. Ξεκινάμε ήδη να παλεύουμε για το παιχνίδι της Κυριακής".

Για το αν ο Αστέρας επηρέασε την εικόνα της Παρτιζάν, απάντησε: "Αυτό οφείλεται και στις δύο ομάδες. Η Παρτιζάν έπαιξε πολύ άσχημα και πολύ κάτω από τις δυνατότητές της".

Για τη δήλωσή του ότι θα νικήσει η ομάδα του: "Ποτέ δεν πιστεύω ότι θα χάσουμε. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι επόμενους αγώνες θα κερδίσουμε. Το να προσπαθήσουμε και το να νικήσουμε, δεν είναι το ίδιο πράγμα".

Για την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, τόνισε: "Εμείς με την Τότεναμ είχαμε καλή απόδοση. Σήμερα, όμως ήμασταν κακοί. Τώρα είναι σειρά να παίξουμε καλά και πάλι, κόντρα στην Μπεσίκτας".

Για τους παίκτες που ξεχώρισαν από τον Αστέρα: "Δεν πρόκειται να πω κάποιο όνομα. Ο Αστέρας έχει καλούς παίκτες, ιδιαίτερα στην επίθεση. Είναι όλοι επικίνδυνοι".

Για τα φαβορί αναφορικά με την πρόκριση: "Είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί. Παρτιζάν και Αστέρας ήταν αουτσάιντερ, ωστόσο αυτή την στιγμή, ο Αστέρας είναι πρώτος στη βαθμολογία. Νομίζω ότι φαβορί μένουν όσοι ήταν από την αρχή στον όμιλο".