Βαθμολογία

Λάμπει ο Αστέρας Τρίπολης!

Τις σπουδαιότερες μέρες της ιστορίας του διάγει ο Αστέρας Τρίπολης που μετά από τις εντυπωσιακές προκρίσεις επί Μάιντς και Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε μία ακόμα υπέρβαση. Με εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα του Στάικου Βεργέτη κέρδισε την Παρτιζάν με 2-0 και μετά από δύο αγωνιστικές φιγουράρει στην κορυφή του 3ου ομίλου με 4 βαθμούς, αφού Τότεναμ και Μπεσίκτας αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Λονδίνο.

Το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κατακλύστηκε από 6.000 φίλους της ομάδας αποθεώνοντας το καμάρι της Αρκαδίας που πρόσφερε μία ακόμα σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά κατακτώντας την πρώτη νίκη σε επίπεδο ομίλων Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μάλιστα η μόνη ελληνική ομάδα που προσέφερε βαθμούς αυτή την εβδομάδα, αφού οι τρεις υπόλοιποι εκπρόσωποι ηττήθηκαν.

Χωρίς υπερβολές ο Αστέρας «κατάπιε» την Παρτιζάν, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, χάνοντας ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Ο Φερνάντο Ουσέρο άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στο 22’ και ο Φακούντο Πάρα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 51’.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ρόλε (90’ Μουνάφο), Μάσα, Γιαννιώτας (73’ Γιαννιώτας), Πάρα (59’ Μπαράλες λ.τ.).

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Μάρκο Νίκολιτς): Λούκατς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Στάνκοβιτς, Βολκόφ, Μπράνκο Ίλιτς, Σάσα Ίλιτς (77’ Κόγιτς), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (46’ Φοφανά), Πάντιτς, Γκρίμπιτς (63΄Νίνκοβιτς), Λάζοβιτς