Βαθμολογία

Επιβεβαίωσε την ανυπαρξία του ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στη Γαλλία και πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από την Γκινγκάμπ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο «γαύρος του βορρά» ήταν πολυ λίγος για να αντιμετωπίσει την ταχύτητα των Γάλλων και ηττήθηκε χάρη σε δύο γκολ του Μαρβό (το δεύτερο γκολάρα).

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη είχαν πρόβλημα με τους ταχυδυναμικούς Γάλλους, πήγαιναν δεύτεροι στις περισσότερες μονομαχίες και βρέθηκαν αρκετές φορές εκτεθειμένοι στην άμυνα.

Τελικά ό,τι απέφυγαν για ένα ημίχρονο, το βίωσαν με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αφού δέχθηκαν δύο γκολ από τον Μαρβό σε τρία λεπτά. Παράλληλα, είχαν εξαφανισμένο τον Μακ και απείλησαν ουσιαστικά μόνο μετά το 2-0.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Ρουντουρού

Γκινγκάμπ: Λοσλ, Γιάκομπσεν, Σορμπόν, Κερμπρά, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβέ, Ματίς, Πιε (54' Γιαταμπαρέ), Σβαρτζ (73' Μαντάν), Μαρβό (78' Ζιρές)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (75' Γκολάσα), Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης (55' Μάρτενς), Τζανδάρης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Μακ (62' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης

Γκολ: 47', 50' Μαρβό

Κάρτες: 70' Σβαρτζ