Βαθμολογία

Τσακμακίδης: «Η όρεξη δεν έρχεται με τα λόγια»

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας, μπορεί να είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ωστόσο σε αυτές τις 4 αγωνιστικές έχει καταφέρει να κάνει μια αξιόλογη πορεία, σημειώνοντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Μάλιστα, οι δύο αυτές ισοπαλίες, ήταν κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας και την Δήμητρα Γιάννουλης, ομάδες που έχουν σαφώς μεγαλύτερους στόχους στην κατηγορία, παρ’ όλα αυτά η «πορτοκαλί αρμάδα» του Γιάννη Τσακμακίδη κατάφερε να τους στερήσει 2 βαθμούς.

Έτσι, λόγω της τόσο καλής πορείας της ομάδας ως τώρα, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον προπονητή της Αστραπής, κύριο Γιάννη Τσακμακίδη, θέλοντας να μας εξηγήσει που οφείλεται η μέχρι στιγμής επιτυχία. Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας. Έχουμε σταθερότητα από την αρχή του πρωταθλήματος και αυτό είναι θετικό. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας αγωνίζεται σε αυτήν την κατηγορία και θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό και πιστεύω πως όποια ομάδα είναι πιο σταθερή και ανταγωνιστική θα έχει την καλύτερη συνέχεια σε αυτό».

Μετά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, σας άνοιξε η όρεξη για κάτι περισσότερο από αυτά που είχατε ως στόχο από την αρχή;

«Η όρεξη ποτέ δεν έρχεται μόνο με τα λόγια. Όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται κάθε αγώνας για εμάς είναι ξεχωριστός και τον αντιμετωπίζουμε ανάλογα με την αγωνιστική. Σε αυτήν την κατηγορία, υπάρχουν ομάδες με ιστορία, δυναμική και κόσμο. Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει σε κάθε παιχνίδι και τι αποτέλεσμα θα πάρει. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και ελπίζω να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο για το επερχόμενο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στο Συκούριο που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη;

«Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με την οποία πέρυσι ήμασταν στην ίδια κατηγορία και όλα τα παιχνίδια μας με αυτήν ήταν δύσκολα. Πρόκειται για έναν δύσκολο και υπολογίσιμο αντίπαλο. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι δύσκολος, περίεργος και κρύβει εκπλήξεις. Θα δούμε την Τετάρτη. Όλες οι ομάδες, έχουν πιεστεί πάρα πολύ και κυρίως αυτές της Α’ Ερασιτεχνικής καθώς σε διάστημα δύο εβδομάδων έδιναν απανωτά παιχνίδια. Είμαστε ακόμα στην αρχή της περιόδου και οι ομάδες δεν είναι τελείως έτοιμες ακόμα, επομένως, όλα είναι ανοιχτά».

Γιώργος Μητσιούλης