Βαθμολογία

Με στόχο να συνεχίσει την παράδοση η Μικτή Παίδων

Ξεκίνησαν τα βάσανα και για την Μικτή ομάδα Παίδων του Νομού μας, μιας και οι προπονήσεις έχουν αρχίσει κανονικά με τον προπονητή, κύριο Γιώργο Δοδοντσάκη να έχει οργώσει κυριολεκτικά όλο τον Νομό, με στόχο να βρει τα νέα ταλέντα που θα στελεχώσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Λάρισας, στο πρωτάθλημα των προεπιλογών για τις Εθνικές Ομάδες.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι μέχρι στιγμής οι Μικτές Ομάδες του Νομού μας, έχουν πραγματοποιήσει προπονήσεις, τόσο στην επαρχία της Ελασσόνας, όσο και σε αυτήν των Φαρσάλων, ώστε οι τεχνικοί των ομάδων να έχουν από πρώτο χέρι εικόνα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο σε κάθε γωνιά του Νομού Λάρισας.

Άλλωστε, οι Μικτές μας ομάδες, εδώ και χρόνια έχουν μια παράδοση στο πρωτάθλημα να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις. Έτσι και φέτος, αυτός είναι ο στόχος για τους μικρούς ποδοσφαιριστές που θέλουν όχι μόνο να διακριθούν, αλλά να πιάσουν και την ευκαιρία από τα μαλλιά, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να παίξουν και σε μεγαλύτερο επίπεδο, όπως αυτό της περιφερειακής ομάδας, αλλά και της ζώνης.

Δοδοντσάκης: «Υπάρχει ταλέντο και θα το εκμεταλλευτούμε»

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της Μικτής Παίδων, κύριο Γιώργο Δοδοντσάκη, εκείνος τόνισε τα εξής: «Αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή, βρισκόμαστε σε μια φάση που προσπαθούμε να χτίσουμε την ομάδα και να δούμε ποιοι παίκτες θα την απαρτίσουν αρχικά. Είμαστε στο ξεκίνημα ακόμα και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος που όπως μας είπαν θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου. Αυτήν την στιγμή θέλουμε να βρούμε παίκτες και να χτίσουμε ένα δυνατό σύνολο. Το παρελθόν δείχνει ότι η Λάρισα πάντα πρωταγωνιστεί, καθώς υπάρχει ταλέντο στον Νομό μας και αυτό ακριβώς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να αναδείξουμε παίκτες με ταλέντο. Άγχος δεν υπάρχει στην ομάδα, καθώς κι εμείς αποτελούμε έναν κρίκο της. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι μια σωστή αξιολόγηση και να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά την σωστή κατεύθυνση για να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο».

Γιώργος Μητσιούλης