Βαθμολογία

«Ελευθερώνεται» ο Ανρί

Τέλη Δεκεμβρίου λήγει το συμβόλαιο του Τιερί Ανρί με τους Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς και σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Δείτε γιατί θα αποτελέσει παρελθόν ο «Τιτί».

Αναμφίβολα, ο Τιερί Ανρί είναι ένα από τα μεγαλύτερα «στολίδια» του αμερικανικού πρωταθλήματος, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει λίαν συντόμως για άλλες πολιτείες. 

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, αναφέρουν πως οι Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς ετοιμάζουν περικοπές και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Γκραντ Γουόλ το πρώτο συμβόλαιο που θέλουν να απαλλαχτούν είναι αυτό του «Τιτί». 

Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον 37χρονο επιθετικό, είχε ξεκινήσει στις 14 Ιουλίου του 2010 και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2014. 

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της παρουσίας του εκεί, σκόραρε 50 γκολ σε 119 συμμετοχές, επισημαίνοντας πως μπορεί να μη βρίσκεται και στην καλύτερη ηλικία, αλλά ακόμα κατέχει την… τέχνη. 

Πλέον, οι φίλοι της Άρσεναλ -με το άκουσμα της εν λόγω είδησης- μπορούν να ονειρεύονται ένα ιδανικό… φινάλε στην πλούσια καριέρα του Ανρί.