Βαθμολογία

«Μπορούμε να νικήσουμε Ατλέτικο και Γιουβέντους»

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στις τάξεις της Μάλμε η νίκη επί του Ολυμπιακού, με τον Μάρκους Χάλστι να δηλώνει ότι μπορούν να κερδίσουν τις άλλες δύο ομάδες του 1ου ομίλου, Ατλέτικο και Γιουβέντους.

Αισιόδοξος ότι η Μάλμε μπορεί να κερδίσει μετά τον Ολυμπιακό την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους μέσα στην έδρα της παρουσιάστηκε ο Μάρκους Χάλστι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση. 

«Οι πιθανότητες υπάρχουν, σίγουρα. Υπάρχουν, επειδή ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Τώρα χρειάζεται να σκεφτούμε το επόμενο ματς με την Ατλέτικο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, νομίζω», είπε χαμογελώντας ο 30χρονος αμυντικός μέσος και πρόσθεσε: 

«Εάν πάρουμε έναν βαθμό εκτός έδρας, τότε θα είμαστε χαρούμενοι. Στην έδρα σου πρέπει να παίρνει τους τρεις βαθμούς και αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαστε σε σωστό δρόμο, και πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρα μας την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους». 

Στη συνέχεια, ο Φινλανδός άσος υπογράμμισε: «Η συνολική προσπάθεια της ομάδας σήμερα είναι εξαιρετικά καλή. Ήταν ομαδική προσπάθεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στα χαρτιά, όλες οι ομάδες ήταν καλύτερες από εμάς, η Σπάρτα Πράγας, η Σάλτσμπουργκ και ο Ολυμπιακός». 

Καταλήγοντας, ο Χάλστι τόνισε: «Ωστόσο, όλα ήρθαν χάρη στην καλή ομαδική δουλειά και ο Όλσεν (ο τερματοφύλακας) κατάφερε να κρατήσει το μηδέν».