Βαθμολογία

Οριστικά χωρίς κόσμο με Καλαμαριά

Οριστικά χωρίς κόσμο στο πλευρό της θα αγωνιστεί η ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο στάδιο Αλκαζάρ. Η έφεση των βυσσινί απορρίφθηκε χθες και έτσι το παιχνίδι θα διαξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Σε ότι αφορά το τηλεοπτικό κομμάτι, ο ΟΤΕ TV προσανατολίζεται να οριστεί το παιχνίδι την Δευτέρα 13/10. Το κανάλι που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Football League σκέφτεται καταθέσει επίσημο αίτημα στην διοργανώτρια για να διεξάγονται τα περισσότερα παιχνίδια της ΑΕΛ Παρασκευές και Δευτέρες, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Και αυτό διότι, η ΑΕΛ μαζί με την ΑΕΚ είναι οι δύο πιο εμπορικές ομάδες.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο προπονητής Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενόψει της πρεμιέρας με την Καλαμαριά. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΛ, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι Απόλλωνας πριν λίγες μέρες νίκησε τον ΠΑΟΚ, που είναι ομάδα επιπέδου Super League, για τον θεσμό του κυπέλλου.