Βαθμολογία

Συνάντηση Σαρρή - Πλατινί

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής και ο ομόλογός του της UEFA, Μισέλ Πλατινί, συναντήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνα και η συζήτηση ήταν πολυεπίπεδη και αφορούσε πολλά ζητήματα σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Ο ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, βρίσκεται από την Τετάρτη στην Αθήνα για να συμμετάσχει σε μίνι συνέδριο έξι ομοσπονδιών-μελών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και στο περιθώριο του συνεδρίου συναντήθηκε με τον Γιώργο Σαρρή.

Σε αυτή την συνάντηση, ενημερώθηκε για τις αλλαγές που προωθεί η πολιτεία στον αθλητικό νόμο ο οποίος συζητείται και κεντρικό θέμα ήταν οι διατάξεις οι οποίες θίγουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου σύμφωνα με την ΕΠΟ

Ο Μισέλ Πλατινί φέρεται να άφησε το θέμα στον Γιώργο Σαρρή, ώστε να το αντιμετωπίσει και του εξέφρασε τη στήριξή του. Η ΕΠΟ, σε περίπτωση σύγκρουσης με την Πολιτεία, έχει πλέον και τις... πλάτες της UEFA και αυτό αποτελεί μεγάλο της όπλο.

Για το αν ο Γιώργος Σαρρής ενημέρωσε τον Μισέλ Πλατινί και για το πόρισμα του εισαγγελέα Κορέα, κανείς δεν το γνωρίζει, ενώ συμφωνήθηκε η ΕΠΟ να διοργανώσει το ετήσιο συνέδριο της UEFA το 2016.