Βαθμολογία

Στην κορυφή και τον Σεπτέμβριο το athleticlarissa.gr

Στην πρώτη θέση των Λαρισινών αθλητικών site παρέμεινε και τον μήνα Σεπτέμβριο το athleticlarissa.gr. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί την μόνη μας διάκριση, αφού η ιστοσελίδα μας είναι και μία από τις κορυφαίες στην Ελλάδα αναφορικά με τα περιφερειακά αθλητικά site.

Για εμάς αυτό αποτελεί μια μεγάλη επιβράβευση που ξεκινήσαμε δυναμικά τη φετινή χρονιά και από τον Αύγουστο έχουμε σταθεροποιηθεί στην πρώτη θέση έχοντας συνεχή ανοδική πορεία.

Φυσικά όλο αυτό «χτίστηκε» με κόπο, ιδρώτα και πολύ οργάνωση, αφού καταφέραμε μέσα σε χρόνο ρεκόρ να καλύψουμε το σύνολο όλων των προετοιμασιών των ομάδα του νομού μας, ξεκινώντας φυσικά από την ΑΕΛ, τον Τύρναβο, τις ομάδες μας στην Γ’ Εθνική (Οικονόμο Τσαριτσάνης – Δωτιέα Αγιάς) και πήγαμε μέχρι στο πιο απομακρυσμένο χωριό για να δώσουμε «φωνή» σε όλα τα σωματεία που προσπαθούν για την ανάδειξή τους και θέλουν σίγουρα την στήριξή μας. Ξεκινήσαμε καλύπτοντας από την πρώτη αγωνιστική της ΕΠΣΛ όλα τα παιχνίδια και παράλληλα πήραμε το «σφυγμό» των πρωταγωνιστών.

Νιώθουμε λοιπόν υπερήφανοι για την αγάπη σας και την στήριξη σας, αφού μέσα από το Alexa αντλούμε καθημερινά τα στοιχεία και αυτά μας γεμίζουν δύναμη να συνεχίσουμε.

Το Alexa μετρά την επισκεψιμότητα και δημοτικότητα ενός site στο διαδίκτυο σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο. Ο χρήστης του Alexa έχει την δυνατότητα να δει την κατάταξη ενός site όχι μόνο στον κόσμο αλλά και στη χώρα του. Το Alexa είναι προς το παρόν το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα καταμέτρησης επισκεψιμότητας στο διαδίκτυο με τόσο μεγάλη απήχηση χρήσης. Τα αποτελέσματα του δίνουν ένα αξιόπιστο δείγμα δημοφιλίας. Το Alexa δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1997 και έχει συνεργαστεί με μεγάλες επιχειρήσεις όπως το amazon και την google.

Δεν μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια, απλά θέλαμε μέσω αυτού του κειμένου να σας ευχαριστήσουμε και να σας υποσχεθούμε πως θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά, με σεβασμό στους επισκέπτες μας γνωρίζοντας (πλέον) μετά από τόσο χρόνια τι πρέπει να κάνουμε για να σας έχουμε πάντα μέσα σε όλα!

Η συντακτική ομάδα του athleticlarissa.gr