Βαθμολογία

Ενημέρωση για το ποδήλατο από τον Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟ

Στα πλαίσια  της παγκόσμιας ημέρας ποδηλάτου στις 22/ 9 και του προγράμματος  «παρουσίαση αθλημάτων» που διοργάνωσε το ιδιωτικό σχολείο ΚΑΡΑΒΑΝΑ, πραγματοποιήθηκε από τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ ενημέρωση  των παιδιών όλου  του σχολείου σχετικά με το άθλημα της ποδηλασίας και το  ποδήλατο.

Η παρουσίαση περιελάμβανε αναλυτικά ποια είναι η επιθυμητή συμπεριφορά ενός ποδηλάτη στο δρόμο, τι πρέπει να προσέχουμε ενώ ποδηλατούμε, τα είδη των ποδηλάτων, καθώς και σχετικές πληροφορίες σχετικά με την ενδυμασία των αστικών και αθλητών ποδηλασίας. Οι προπονήτριες του Συλλόγου γνώρισαν στα παιδιά  τον εναλλακτικό τρόπο της χρήσης ποδηλάτου όχι μόνο ως μέσο  μετακίνησης αλλά και ως ένα εναλλακτικό τρόπο άθλησης, καθώς και την αξία που αθλητισμού. Προσέφεραν συμβουλές και έλυσαν τις απορίες των μαθητών.

Να σημειώσουμε ότι στην πόλη μας λειτουργεί η Σχολή Ποδηλασίας του Ποδηλατικού Αθλητικού  Συλλόγου  ΠΗΝΕΙΟΥ για παιδιά άνω των 10 ετών. Όσα αγόρια και κορίτσια ενδιαφέρονται για την ποδηλασία αγωνιστική και ερασιτεχνική, μπορούν να εγγραφούν στη Σχολή. Εγγραφές στο Σύλλογο γίνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι προπονήσεις γίνονται σε ελεγχόμενους ασφαλείς δρόμους, στην άσφαλτο, αλλά και σε ανώμαλο οδόστρωμα κάθε Δευτέρα -Τετάρτη στις 3.15 με ραντεβού στο Α.Τ.Α.  και κάθε Σάββατο στις 11.00 στο Α.Τ.Α.

Υπεύθυνοι προπονητές:

Ευαγγέλου Εύη  6974024059

Τσεσμετζίδου Δέσποινα 6944255177

Κακαέ Ζωή  6980246638