Βαθμολογία

Επιστρέφει ως αντίπαλος ο Τζαναβάρας

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος τεχνικός της Νίκης Βόλου και αυτός που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της δημιουργίας μίας ομάδας με συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα.
Ο Κορίνθιος τεχνικός θα έχει σήμερα την τελική συνάντηση με τον Ανδρέα Πάτση όπου αναμένεται να υπάρξει και η οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αποτελεί τον πρωτομάστορα της περσινής πρωταθλήτριας της Football League και θα πρέπει να θυμίσουμε πως ήταν από τους λίγους που έδωσαν το «παρών» στην απονομή του τίτλου στη βολιώτικη ομάδα μετά το φιλικό με την ΑΕΚ.

Ο 50χρονος τεχνικός θα πλαισιώνεται από τον γυμναστή κι άλλοτε βοηθό του στη Νίκη Γιώργο Κουδούνη και πιθανόν από τον προπονητή τερματοφυλάκων Θεόδωρο Κάντα.

Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, ο Παναγιώτης Τζαβάρας μπορεί να επιστρέψει στην Λάρισα ως αντίπαλος της ΑΕΛ ακόμη και το ερχόμενο Σάββατο, που αντιμετωπίζει την Νίκη Βόλου σε φιλικό παιχνίδι στο AEL FC Arena. Τέλος, να τονίσουμε ότι ένας ακόμη πρώην προπονητής της ΑΕΛ, ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον οποίο η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κεκλεισμένων των θυρών. Πολλοί... "πρώην" επιστρέφουν ως αντίπαλοι λοιπόν...