Βαθμολογία

"Θέλουμε να φτάσουμε μακριά"

Η Ουντινέζε σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη επί της Πάρμα και ο Παναγιώτης Κονέ τοποθέτησε ψηλά τον πήχη ενόψει της συνέχειας του Καμπιονάτο.

"Ξέραμε ότι σήμερα θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι επειδή η Πάρμα έχει πάρα πολλούς καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Υποφέραμε όλοι μαζί για την φανέλα και για τους οπαδούς, επειδή θέλουμε να φτάσουμε μακριά και να κάνουμε σπουδαία πράγματα", ξεκίνησε τις δηλώσεις του μετά το 4-2 επί της Πάρμα ο Έλληνας άσος, και συνέχισε:

"Το είχα πει και πριν από τρεις αγωνιστικές. Το σχήμα εξαρτάται κάθε φορά από τα παιχνίδια. Όπου αποφασίζει να με τοποθετεί στο γήπεδο ο προπονητής, εγώ θα δίνω το μάξιμουμ.

Όλοι μας πρέπει να παίζουμε με επιθετικότητα και αγωνιστικότητα, κάτι που έβλεπα να λείπει την περασμένη χρονιά από την Ουντινέζε, καθώς αυτή είναι μία ομάδα με σπουδαίες μονάδες και ένα πολύ συμπαγές γκρουπ.

Δεν κοιτάμε σε καμία περίπτωση τη βαθμολογία (σ.σ. η Ουντινέζε έχει πλέον 12 βαθμούς και την ξεπερνούν μόνο οι πρωτοπόρες Γιουβέντους και Ρόμα που έχουν το απόλυτο με 15), ας μην αστειευόμαστε.

Έχουν περάσει 5 αγωνιστικές. Καταλαβαίνει κανείς πως Γιούβε και Ρόμα είναι άλλου επιπέδου. Το σημαντικό είναι εμείς, όπως είπα και πριν, να παίζουμε με επιθετικότητα και αγωνιστικότητα. Μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα με αυτό το γκρουπ".