Βαθμολογία

Νέο συμβόλαιο σε Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Γιουβέντους σκοράροντας 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και φέτος δείχνει να έχει ξεκινήσει με... κεκτημένη ταχύτητα, μετρώντας ήδη 6 γκολ στο ενεργητικό του πριν φύγει ο Σεπτέμβριος (4 στη Serie A).

Όλοι στο Τορίνο, από τον Μάσιμο Αλέγκρι μέχρι τον τελευταίο οπαδό στάζουν... μέλι για την αγωνιστική παρουσία του "Απάτσε" και τον τρόπο που παίζει για την ομάδα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θέλουν όσο τίποτα άλλο να επεκτείνουν την παραμονή του στη Γιούβε.

Τέβες 2018" είναι ο τίτλος με τον οποίο κυκλοφορεί σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η "Tuttosport", με την εφημερίδα να αποκαλύπτει πως ο γενικός διευθυντής Μπέπε Μαρότα έχει εξουσιοδοτηθεί να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Αργεντίνου λήγει το 2016 με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται σχεδόν σε 5.000.000 ευρώ, με τον 30χρονο φορ να έχει δηλώσει πάντως αρκετές φορές στο παρελθόν πως επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στη Μπόκα Τζούνιορς, ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα (2001-2004).