Βαθμολογία

Απεβίωσε ο φίλαθλος του Εθνικού

Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού, ο οποίος χτυπήθηκε από φιλάθλους του Ηροδότου στον αγώνα των δύο ομάδων πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Κώστας Κατσούλης μαζί με άλλους φιλάθλους του Εθνικού είχαν δεχτεί επίθεση από οπαδούς του Ηροδότου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες μάχης ο 46χρονος απεβίωσε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της ΑΘήνας όπου και νοσηλευόταν. Μέχρι την Κυριακή το βράδυ ο άτυχος φίλαθλος ήταν σε μηχανική υποστήριξη και σε βαριά καταστολή. Τελικά όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη και υπέκυψε.

Και τέταρτη προφυλάκιση

Την προηγούμενη εβδομάδα προφυλακίστηκε μετά την απολογία 32χρονος ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτου- Εθνικού.

Για την ίδια υπόθεση κρίθηκαν προφυλακιστέοι ένας 24χρονος και ακόμα ένας 27χρονος άνδρας, ενώ ένας 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα όταν αγωνίζεται η ομάδα του Ηροδότου.

Υπενθυμίζεται ότι και στους τέσσερις είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Η ανακοίνωση του Βενιζέλειου νοσοκομείου

O άτυχος άνδρας υπέστη ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος. Oι θεράποντες ιατροί τον υπέβαλαν σε τραχειοτομή προκειμένου να φύγει το αίμα. Παράλληλα, όμως, του έγινε και εμβολή στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά από εντολή του διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Αντώνη Γρηγοράκη.

Την Κυριακή στις  17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος. Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος. Μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή.