Βαθμολογία

Ο-λυ-μπιακός με το... καλημέρα!

Μάχη βγαλμένη από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θύμιζε αυτή ανάμεσα στον Ολυμπιακό Χειμαδίου και τον Άρη Κουλουρίου με βάση τα ονόματα των ομάδων. Ωστόσο, ο γηπεδούχος Ολυμπιακός ήταν αυτός που χαμογέλασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικρατώντας με το εμφατικό 5-2 του Άρη, που έκανε το... λάθος να προηγηθεί στον αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 20' με προβολή του Κοτάκου έπειτα από σέντρα του Λαζάρου.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο είχαν σχεδόν έτοιμη απάντηση, αφού στο 30' ο Λίταινας Α. με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 42' ο Γκόλαντας με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Καραντώνης έκανε το 2-1, ενώ με το καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47' ο Νούσιος με βολέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το 4-1 έγινε στο 55' με κεφαλιά του Πότση μετά από κόρνερ του Λίταινα Μ., ενώ στο 70' ο Λίταινας Α. με πλασέ μέσα από περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 5-1.

Στο 80' ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από το 6-1, με τον Γκόλαντα να μην μπορεί να αξιοποιήσει αυτή τη φορά το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο Καραντώνης.

Το μόνο που κατάφερε τελικά ο Άρης ήταν να μειώσει στο 85' στο τελικό 5-2 με το δεύτερο γκολ του Κοτάκου που σκόραρε αυτή τη φορά με κεφαλιά.

Ο Άρης Κουλουρίου έχει πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή και του πρώτου βοηθού του αγώνα.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Θανάσης Κολονιώτης): Κλέιβι, Παναγιωτίδης, Γκοργκόλης, Πότσης, Σαμαράς, Νούσιος, Γκόλαντας (83' Κοντογιάννης), Λίταινας Μ., Καραντώνης Γ., Λίταινας Α. (80' Σαμαρίνας), Καραντώνης Λ. (70' Τσαγκούλης).

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης-Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβαζάρας, Αρλέτος, Δέλλας, Χάμος, Κουτσαντάς (50' Μιχόπουλος), Σιδηρόπουλος, Τζιότζιος, Παλαμάς (60' Παλαμάς), Νεράτζης (25' λ.τ. Νάκος), Κοτάκος, Λαζάρου.

Διαιτητές: Ντελέζος Ι., Ζάχος Θ., Παραφέστας Δ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης