Βαθμολογία

Τους έλειπε μόνο το γκολ

Το παιχνίδι ανάμεσα στους Καλαρρύτες και Ατρόμητο Δασοχωρίου είχε αρκετές ευκαιρίες (στο δεύτερο μέρος) και ένα δοκάρι για κάθε ομάδα, ωστόσο οι δύο ομάδες "κόλλησαν" στο 0-0. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, ενώ στο δεύτερο χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι γηπεδούχοι Καλαρρύτες είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Κωνσταντά και Μικερτζή Δ. στο 15' και στο 30', που πέρασαν όμως άουτ.

Στο 60' η ομάδα του Κώστα Ρεντούμη είχε μια καλή στιγμή με το σουτ του Κωνσταντά να αποκρούεται από τον Παπανικολάου

Το Δασοχώρι έφτασε κοντά στο γκολ στο 70', αλλά το απευθείας φάουλ του Ακριβόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Σουμπεκιώτη.

Δοκάρι όμως είχαν και οι γηπεδούχοι σε σουτ του Κωσταρέλου από το ύψος της περιοχής.

Στο 85' ο Σαχίνης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ όμως ο Σουμπεκιώτης απομάκρυνε την τελευταία στιγμή τον κίνδυνο.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι Καλαρρύτες ζήτησαν πέναλτι στο 90' + 2' σε ανατροπή του Τσιρογιάννη εντός περιοχής με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Καλαρρυτών (Κώστας Ρεντούμης): Σουμπεκιώτης, Παρασχάκης, Μουστάκας, Μικερτζής Δ., Γκόγκος, Κουλούρης, Μικερτζής Β. (30' λ.τ. Κοταρέλας), Βασιλόπουλος (75' λ.τ. Τράντος), Κωνσταντάς, Ντρέου (55' Τσιρογιάννης), Ντρατάν.

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Σάκης Κυρίτσης): Παπανικολάου, Βάνης, Γκουντούρας (65' Καπάι), Μαντζαφλάρας, Ζαμπούλης, Μπαντέτσος (60' Κωσταρέλος), Παλάντζας, Μαλαβιέζος, Ακριβόπουλος, Δαμασιώτης (75' Θανασάρας), Σαχίνης.

Διαιτητές: Καραμούστος Α., Καλισόπουλος Γ., Χατζάκης Ε.